Първи сериозен конфликт в Hell's Kitchen: Гатьо се нахвърли на младия Керан

Отборът на жените се провали в седмичното кулинарно изпитание с караваните на Hell’s Kitchen. Те не успяха да победят мъжете в съревнованието за приготвяне на перфектната баница на фестивала в село Световрачене. Загубата на дамите означава, че ще прекарат седмица, лишена от удобства и лични вещи.

Най-важното, което трябва да знаем за участниците в сезон 6 на Hell’s Kitchen

Победата на мъжете значително повдигна духа и настроението в отбора им. Те най-накрая получиха багажа и личните си принадлежности обратно. Въпреки еуфорията обаче, мъжете не успяха да победят звездния отбор. Двата тима имаха задача да приготвят любимата си закуска от детството. Златните блеснаха с рецепти, вдъхновени от техните баби и майки, и се спасиха от елиминация.

Изпитанието не мина без напрежение между златните и сините. Младият хоби готвач Керан, завършил класически балет в Националното училище за танцови изкуства, провокира бившия командос от “Игри на волята” Пеньо Гатевски - Гатьо. Керан използва обръщението “амазонка”, което събуди у Гатьо неприятни спомени за най-тежкия момент от участието му в екстремното риалити. В кухнята се наложи да влезе шеф Виктор Ангелов, който въдвори ред.

Всичко, което знаем за звездния отбор в Hell's Kitchen

В следващия епизод жените ще трябва да се явят на поправителен изпит, а представянето на част от тях силно ще разочарова шеф Ангелов. След вечерната резервацията обаче застрашени от елиминация ще има и от двата отбора.

Кой ще е следващият кулинар, който ще напусне Кухнята на Ада?

Не пропускайте новия епизод на Hell’s Kitchen 6 днес, 28 февруари, от 20:00 ч. по NOVA.

Всичко за Hell’s Kitchen може да откриете в сайта и официалните профили на предаването във Facebook, Instagram и TikTok.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти