Ето какво знаем за новите готвачи, които атакуваха кухнята на Hell's Kitchen

Отборът на Златните постигна трета поредна победа в Кухнята на Ада и се спаси от елиминация. Сред звездите блеснаха Пеньо Гатевски - Гатьо и Коцето Калки, които готвиха заедно. Калки дори опита месо за първи път от повече от 20 години, за да е сигурен, че е приготвено отлично. Добрата работа в екип на звездите означава, че ще продължат да готвят за шеф Виктор Ангелов в пълен състав и следващата седмица.

Новите попълнения от топ готвачи при жените - опитната сладкарка Стефани и нахъсаната за победа Лидия заредиха съотборничките си с енергия и заедно победиха в седмичното предизвикателство. Така дамите си извоюваха седмица в луксозната спалня, а мъжете ще бъдат лишени от всякакви удобства.

Ето какво знаем за най-новите попълнения в Hell's Kitchen

Новите попълнения при Сините - опитните готвачи Станислав и Сарамандов впечатлиха шеф Ангелов с уменията си, но не успяха да помогнат на мъжете да спечелят.

Напрежението в отбора на жените се покачва с всеки изминал ден и слабото им представяне срещу Златните беше причина за избухване на истинска война в спалнята. Шеф Ангелов изгони от кухнята пет от дамите от червения отбор - Стефани, Чимидова, Царина, Полина и Камелия.

Най-важното, което трябва да знаем за участниците в сезон 6 на Hell’s Kitchen

Този провал се оказа сериозен удар по самочувствието на способната Чимидова. Тя обаче не получи номинация от отбора си, а за мястото си в Кухнята на Ада ще се борят опитната Никол и хоби готвачката Камелия, които допуснаха сериозни грешки.

Всичко, което знаем за звездния отбор в Hell's Kitchen

Кои ще са номинирани от отбора на мъжете? И кой ще бъде следващият изгонен от Кухнята на Ада?

Не пропускайте новия епизод на Hell’s Kitchen 6 тази вечер от 20:00 ч. по NOVA.

Детските снимки на звездите от Hell's Kitchen 6 и техните мили спомени за детството

Всичко за Hell’s Kitchen може да откриете в сайта и официалните профили на предаването във Facebook, Instagram и TikTok.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти