Кой ще се осмели да забави поръчката на Тервел Пулев в Hell's Kitchen?

Последно предупреждение отправи шеф Виктор Ангелов към целия женски отбор в Hell’s Kitchen снощи. След поредното им разочароващо представяне по време на вечерната резервация, застрашени от изгонване бяха темпераментната Царина, собственичката на два ресторанта и четири магазина в Пловдив Светла и Мисис Баба - Магдалена. Строгият, но справедлив властелин в Кухнята на Ада реши да ги помилва, но ги увери, че това ще бъде финалният им шанс да покажат какво могат в състезанието.

Най-важното, което трябва да знаем за участниците в сезон 6 на Hell’s Kitchen

Денят за Червените дяволи, както те сами се наричат, започна с мастър клас от “Ангелите на шеф Ангелов” - шеф Светла, шеф Никола и шеф Дани Спартак. След него червените трябваше да пресъздадат съвършено показаните им рецепти. Най-слабо със задачата се справиха Светла и младата брокерка Симона, които се наредиха рамо до рамо с Царина и колоритния Чоткин като горди притежатели на оранжеви престилки тази седмица.

Четиримата номинирани получиха шанс да отвоюват своите куртки обратно и в края на кулинарната задача се спасиха Чоткин и Светла. Царина и Симона трябваше да поведат двата отбора към успешно изпълнение на поръчките на всички гости.

Всичко, което знаем за звездния отбор в Hell's Kitchen

Начело на Червените застана Царина, а Сините поведе Симона, която се надяваше да получи шанс да докаже себе си. Сценарият в женския отбор се оказа добре познат, а хаоса и вътрешните конфликти бързо взеха превес. По напълно противоположен начин се разви вечерта за Симона и мъжкия отбор, които въпреки някои дребни турбуленции, успяха да издадат всички свои поръчки и да изпратят гостите си доволни и с усмивка на лице.

Първи сериозен конфликт в Hell's Kitchen: Гатьо се нахвърли на младия Керан

Днес в най-известния ресторант в България ще влезе цяло съзвездие от големи имена, начело със световния шампион и рекордьор по вдигане на тежести Карлос Насар, Тервел Пулев и участниците от “Игри на волята” 5 - Мартин Николов - Елвиса, Денислава Велкова, Крум Апостолов и Моника Николаева.

Детските снимки на звездите от Hell's Kitchen 6 и техните мили спомени за детството

Кой ще се раздели с мечтата за първото място? Кой ще се осмели да забави поръчката на Тервел Пулев? Гледайте вълнуващия епизод на Hell’s Kitchen 6 днес от 20:00 ч. по NOVA.

Всичко за Hell’s Kitchen може да откриете в сайта и официалните профили на предаването във Facebook, Instagram и TikTok.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти