Според датата на раждане и Северния възел: коя е мисията ви в живота

натална карта
Снимка: iStock

Различните хора имат различни стремежи, цели и желания. Някои намират удовлетворение в материалните блага, други в професионалните успехи или пък в романтичните отношения.

Все пак често ни се случва да се лутаме и чудим каква точно е нашата роля в живота. Ако ви е трудно да определите какво означава успехът за вас, северният възел в наталната ви карта може да даде отговорите, които търсите.

За разлика от другите аспекти на вашата рождена карта, вашият Северен възел не е небесно тяло. Вашите Северен и Южен възел са точките, където орбитата на Луната и равнината на еклиптиката се събират по време на вашето раждане.

Заедно те разказват историята на пътуването на душата ви през всеки живот, който сте живели досега. Вашият Южен възел посочва това, което сте били в миналия си живот, докато вашият Северен възел е това, което би трябвало да станете в този.

Накратко Северният възел описва към какво трябва да се стремите, докато вашият Южен възел разкрива качествата, които трябва да преодолеете.

Когато откриете зодиакалния знак, в който е вашият Северен възел, ще откриете всички красиви и овластяващи качества, които трябва да развивате. В началото те може да ви изненадат и да изглежда, че не са ви присъщи. Но именно те ще ви донесат щастие, развитие и чувство за пълноценност.

Вашия Северен възел може да изчислите с този калкулатор.

Добре е да се стремите да възприемете мощните атрибути на вашия Северен възел, докато работите върху отдалечаването от отрицателните атрибути на вашия Южен възел. В галерията разберете каква е вашата мисия в живота и как можете да я осъществите според знака в Северния ви възел:

Какво разкрива вашият Северен възел за мисията ви в живота

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти