Според датата на раждане и Вашия Южен възел: Какво да промените в себе си

Според астрологията, когато се раждаме, носим определени качества, вродени силни и слаби страни, които с течение на годините могат да избледнеят или да се засилят. Според някои вярвания тези качества ни следват още от миналия ни живот и така са станали част от душата ни.

Вашият Южен възел описва хората, които сте били, преди да пристигнете в този живот. Освен това знакът на Южния ви възел посочва качествата, които трябва да изоставите, за да постигнете лична реализация. В този живот ви е писано да станете някой друг - някой много различен.

Вашият Южен възел е аспект от вашата рождена карта, който е пряко свързан с вашия Северен възел. Заедно те са известни като Лунни възли. Северният възел описва към какво трябва да се стремите, докато вашият Южен възел разкрива качествата, които трябва да преодолеете. В противен случай може никога да не почувствате, че сте постигнали нещо в този живот.

Зодиакалният знак, свързан с вашия Южен възел, е точно срещу знака, свързан с вашия Северен възел. Добре е да се стремите да възприемете мощните атрибути на вашия Северен възел, докато работите върху отдалечаването от отрицателните атрибути на вашия Южен възел.

Вероятно не знаете какъв е вашият Южен възел, затова от сайта Elitedaily предлагат да използвате този калкулатор, за да разберете:

>>> изчислете Южния си възел тук. 

А ето и какво значи вашият Южен възел за качествата от предишните животи, които трябва да преодолеете още сега:

Какво да промените в себе си според Южния възел в наталната карта

 

Още за четене:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти