Михаела Филева пред Edna.bg: За тайната на успеха и любовта като движеща сила

В най-прекрасния женски месец Edna.bg стана на 12 години.

По този повод любимият на всички българки източник за вълнуваща и полезна информация подготви за вас специална изненада. 

Тъй като именно Edna.bg е мястото, където хиляди читатели всеки ден проверяват своя хороскоп и астрологията е сред най-четените ни категории, решихме да ви срещнем с 12 невероятни и вдъхновяващи дами.

С тях потърсихме отговора на въпроса кои са нещата, които ги движат напред, и как техния зодиакален знак влияе на техните решения и отношение към света и другите.

Каним ви да надникнете с нас в тяхната вселена от емоции и качества, които ги правят известни, обичани и успешни.

Днешната ни гостенка е една магнетична жена, със стихиен талант, която от години владее сцената и налага правилата в съвременната музика. Това е най-ослепителната усмивка в музикалния свят – Михаела Филева.

Ето и какво трябва да знаем за нея и нейната интересна зодия, управлявана от планетата на любовта:

♦ Зодия: Телец
♦ Елемент: земя
♦ Управляваща планета: Венера
♦ Съвместимост: Скорпион, Дева и Козирог
♦ Щастливи числа: 6, 5
♦ Цвят: бял и зелен
♦ Скъпоценни камъни: диамант, корал и изумруд
♦ Дата на раждане: 15 май 1991 г.

Михаела Филева
Снимка: Фотограф: Диляна Флорентин

Телците са известни със своите упоритост и търпение. Наред с безспорния талант, смяташ ли, че това са качествата, които те водят напред и нагоре по пътя към успеха?

Със сигурност упоритостта и търпението са качества, които трябва да опитваме да възпитаваме в себе си, ако искаме да сме успешни. Знам твърде малко за зодиакалните знаци и генерализирането в този контекст ми е по-скоро далечно, но за да забелязваме възможностите, които ни водят към развитие и реализация в професионален план, намирам за нужно да имаме и добра работна етика, последователност, аналитична мисъл, добри комуникационни умения и капка късмет. 

За Телците знаем, че обичат да се наслаждават на красивите неща в живота. Кои са малките неща в ежедневието ти, които ти доставят удоволствие?

Така ли казват? (Смее се) Какво е красиво за нас е субективно понятие. Определено съм от хората, за които са важни детайлите и малките жестове на внимание. Време за близки до сърцето ми хора, разходка сред природата или хубава музика на живо, могат да ми доставят огромно удоволствие. 

Представителите на зодия Телец по рождение са изключително грижовни натури. Разкажи ни - защо е важно да проявяваме грижа и внимание към любимите хора в живота ни?

Според мен човек изпитва нужда да подарява грижа и внимание, когато обича. Това са едини от най-разбираемите жестове на любов, а тя е движеща и мотивираща сила. 

Какво бих пожелала на всички читателки на Edna.bg по повод 12-ия рожден ден на сайта ни?

Орисвам читателите ви със здраве, за мен това е най-ценното, което можем да притежавме! Да намират вдъхновение и щастие с лекота и смело да надскачат лимитите си.

Наскоро Михаела Филева и Дара Екимова разказаха повече за общия си музикален проект "Всичко е било за добро" специално за предаването "На кафе". Какво споделиха тогава те, вижте във видеото горе. 

Прочетете още интересни астро интервюта по случай 12-ия рожден ден на Edna.bg: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти