Елена Атанасова пред Edna.bg: Аз съм си най-големият критик

Елизабет Астарджиева

В най-прекрасния женски месец Edna.bg има двоен празник. Освен че празнуваме Деня на жената, на 8 март любимият на всички български източник за вълнуваща и полезна информация стана на 12 години.

По този повод сме ви подготвили една хубава изненада. Тъй като Edna.bg e сайтът, в който хиляди потребители всеки ден проверяват своя хороскоп и астрологията е сред най-четените ни категории, решихме да ви срещнем с 12 на брой вдъхновяващи жени и техните астро интервюта, които ще имате възможност да прочетете до края на месеца.

Днес ще поговорим с една обичана актриса, която зрителите на NOVA гледат всеки понеделник в предаването ,,Като две капки сърца". Тя спечели сърцата на зрителите още с участието си в сериала ,,All Inclusive", а сега показва своя талант, влизайки в различни и интересни роли всяка седмица. Ето какъв е нейният астро профил, както и какво сподели за своята зодия:

  • Зодия: Дева
  • Елемент: земя
  • Управляваща планета: Меркурий 
  • Щастливи числа: 3, 5, 6, 12, 20, 27
  • Цвят: бял
  • Скъпоценни камъни:  ахат, нефрит, малахит, сердолик, топаз, мрамор, изумруд, карнелит
  • Дата на раждане: 4 септември

Всички знаем, че Девите обожават да държат нещата в ред. Чистенето ли е твоят начин да изпуснеш парата? 

Определено вкарването на всичко в ред е формулата, при която психиката ми си почива. Концентрацията върху подреждане, разчистване, изхвърляне на стари неща, чистене ме държи във форма. Дава ми спокойствие. 

Представителите на зодия Дева не понасят некомпетентността и глупостта. Има ли нещо, което да може да те вбеси повече от това? 

О, да, към това бих добавила арогантността и дебелокожието. Винаги са ме плашели тези черти от характера на хората. И винаги гледам да съм по-далеч от тях. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lily Sucheva (@lily.sucheva)

Хората от зодия Дева са критични...понякога до болка. Това качество проявява ли сте при теб и ако да, то по-скоро към себе си или към останалите? 

Аз съм си най-големият критик. С времето стана още по-силна самокритиката ми. Да видим докъде ще докарам степента на самокритикуване занапред. 

Девите са много трудолюбиви. Успяваш ли да усетиш къде е границата, в която вече е време за почивка? 

Не, нямам сетивата, свързани с желание за почивка. По-точно необходимостта от релакс е за кратко и после веднага ми се иска да върша нещо, с което да се чувствам полезна. 

Какво е твоето пожелание към читателките на Edna.bg по случай 12-ия ни рожден ден?

Пожелавам на читателките безброй поводи за щастливи усмивки! И реализирани мечти, много е сладко, когато се случват и поемаш към следващите върхове за изкачване.

Прочетете още интервюта от ,,Edna на 12":

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти