Никол Станкулова за Edna.bg: Много е хубаво да оставиш суетата си пред вратата

В най-прекрасния женски месец Edna.bg има двоен празник. Освен че празнувахме Деня на жената, на 8 март любимият на всички български източник за вълнуваща и полезна информация стана на 12 години.

По този повод сме ви подготвили една хубава изненада. Тъй като Edna.bg e сайтът, в който хиляди потребители всеки ден проверяват своя хороскоп и астрологията е сред най-четените ни категории, решихме да ви срещнем с 12 на брой вдъхновяващи жени и техните астро интервюта, които ще имате възможност да прочетете до края.

Днешната ни гостенка е една нежна и изящна дама, която винаги може да направи настроението ни слънчево - синоптичката на NOVA Никол Станкулова. Ето какво трябва да знаем за нея:

♦ Зодия: Лъв

♦ Елемент: огън

♦ Управляваща планета: Венера

♦ Владетел: Слънце

♦ Щастливи числа: 1, 3, 10, 19

♦ Цвят: златисто, жълто, оранжево

♦ Скъпоценни камъни: рубин, перидот

♦ Дата на раждане: 8 август

За представителите на зодия Лъв казват, че имат силна воля и решителност. Помагали ли са ти тези качества в живота ти?

Силната воля и по-бързата решителност са качества, които човек не може насила да придобие и не може и да се научи на тях.  Така че съм много благодарна, че ги имам. Винаги съм била на мнение, че е по-добре по-бързо да взимаш решения, отколкото по-дълго да чакаш, защото в чакането губиш много възможности, а с повечето решения, дори да са грешни, учиш много. 

За Лъва казват също, че има голяма сърце и често проявява състрадателност и щедрост. Случвало ли ти се е някога да страдаш заради тези качества или те са ти носили само позитиви?

Да си състрадателен и емпатичен е част от това да бъдеш интелигентен според мен. Ако ти си такъв, не можеш да го игнорираш. Аз стардам не от това, а аз просто страдам с животните, които нямат дом, с хората, които имат проблеми. Обаче какво допринасям с това, че страдам? Не допринасям. Затова гледам да съм по-дейна. Тук вече се проявява качеството ми на решителност. Просто когато видя, че някой страда, спирам, разговарям с него и се опитвам да му помогна. Удовлетворението от това да помогнеш на някого е нещо, което не може да се сравни с нищо друго. 

За представителките на твоята зодия се твърди, че сте кралици. А тази осанка носи със себе си и щипка суета. Доколко за теб е важна суетата и всъщност кога се чувстваш най-красива и специална?

Не мисля, че само зодия Лъв са кралици. Има много други кралици в зодиака. Смятам, че всяка от нас носи женственост, носи кралското. Много зависи в каква среда е, дали ще има възможност да го покаже. Аз се чувствам най-добре в най-близкия си кръг, където за щастие суетата ми е напълно загърбена. Отдавна знам как изглеждам в очите на тези хора, знам, че те приемат грешките ми и съм им благодарна. Знам, че те приемат недостатъците ми, които всеки нормален човек има. Това да оставиш суетата си пред вратата и да затвориш вратата е много хубаво, и трябва всеки да се научи да го прави. 

Какво е твоето послание към всички читателки на Edna.bg по повод 12-ия ни рожден ден?

Моето лъвско послание е, че трябва от всяка зодия да се извади най-доброто и човек да наблегне на него. Нашето най-добро е, че сме доста упорити. Иска ми се повечето хора да са упорити, особено младите - да имат повече желание за работа, да не се отказват и да знаят, че всеки труд дава резултат. Резултатът може да не е утре и вдругиден, но в един момент той ще се покаже. 

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти