Свежа като прасковка: ето как да включиш цвета на 2024 в гардероба си

цвят 2024
Снимка: iStock

Ако вярвате във влиянието на цветовете върху настроението и сте фенове на последните модни тенденции, то вероятно в края на всяка година се интересувате кой ще бъде най-модерният цвят през следващата.

Според института Pantone през 2024 г. това ще бъде "прасковен мъх" - нежен и подхранващ прасковен нюанс, който служи като напомняне да намалим темпото и да се погрижим както за себе си, така и един за друг.

Името на романтичния цвят отразява осезаемата чувственост, свързана с нюанса: кадифени праскови, меки пера от марабу, гладки винтидж сатени и коприна – всичко това идва на ум, когато мислим за комбинацията от розово и оранжево.

Според Pantone Color Institute, "прасковен мъх" е цвят, който отразява основните човешки нужди и желания, които мнозина може да изпитват в разгара на предизвикателните времена, в които живеем.

От топлите цветове на изгрев или залез до уюта на пухкаво одеяло, цветът "прасковен мъх" утвърждава моменти на вътрешно спокойствие с дълбоката нужда от общност, събиране и връзка.

Сега, след като изяснихме емоционалното влияние на цвета за 2024, нека видим няколко идеи за това как да го включим в гардероба си през новата година:

Свежа като прасковка: ето как да включиш цвета на 2024 в гардероба си

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти