След него ухае на жасмин

Катето Евро
Снимка: Личен архив

Катето Евро

След горещия душ слагам малко парфюм. Приключила съм с всички предварителни приготовления. Остава да сложа масата. Той ще дойде за вечеря.

Стаята ухае на жасмин. Приготвила съм дисковете на Стинг. Очертава се Edna приятна вечер с мъж, когото харесвам.

За вечеря ще има паста със сирена и леко бяло вино. Бялото вино е изстудено в хладилника. Свещите също са на масата. Топло е и няма никакво значение, че е краят на ноември.

Звъни се. Той идва. Няма никакво значение, че идва с празни ръце. Нали вече е тук. Присъства в стаята с жасмина, до мен.

Две приказки за времето навън. После още общи приказки, докато го гледам как вкусно похапва от пастата, която съм му приготвила. Следват нежни, нежни целувки, докато отпиваме от виното и аз олеквам в ръцете му.

Ръцете му ме отнасят до леглото. Времето спира да съществува. Парфюмът ми още се усеща и той не спира да вдишва уханието ми. Ръцете му стават настоятелни и в този момент аз съм най-слабата жена на света.

Крещя на ум. Страстта е завладяваща. Стинг пее в съседната стая, защото съм усилила звука на уредбата. Искам да го чувам.

След всеки оргазъм идва отпускането. Той не тръгва веднага. Отпуска се заедно с мен и продължава да ме целува. Връщаме се бавно към действителността.

Когато решава да си тръгне, целува ме още веднъж, но забравя да каже благодаря.

Измачканите чаршафи изглеждат малко тъжни. След него стаята продължава да мирише на жасмин. 

Пишете на Катето Евро на edna@netinfo.bg.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти