Популярни личности показват щедростта си на благотворителен търг

Стинг и съпругата му Труди Стайлър
Снимка: ЕПА/БГНЕС
Редица известни лица, сред които дизайнерите Джон Галиано, Валентино Гаравани и актрисата Джуди Денч се обединиха, за да дарят лични предмети на фондацията Тhe Rainforest Foundation UK. Същата е създадена през 1999-та, а дейността й е насочена към опазването на тропическите гори.

Това, с което ще допринесат звездните особи е безвъзмездното предоставяне на свои вещи за ежегодния благотворителен търг ''12-те дни на Коледа", който започва от утре. Начело на Тhe Rainforest Foundation UK стоят Стинг и съпругата му Труди Стайлър, която е известна с иновативните си подходи, които прилага, за запазването на тропическата растителност и хората, живеещи в тези местности. Труди от много години се занимава с различни благотворителни дела и набиране на средства като посланик на УНИЦЕФ.

''Горди сме, че ще участваме в търга "12-те дни на Коледа" и фактът, че избраните предмети от нашите колекции ще могат да бъдат купени от хора, които осъзнават, че дори нещо просто като влизането в интернет за няколко минути и наддаването за рокля или чифт обувки, може да помогне за опазването на околната среда", съобщи говорител на модна къща ''Джон Галиано'' (John Galliano) пред британското издание на списание ''Вог'' (Vogue).

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти