Женствена и силна: Холи Бери на 56!

Хали Бери
Снимка: Getty

На днешния 14 август своя рожден ден празнува американската актриса Холи Бери. Тя е родена в Кливланд, Охайо, през 1966 г.
Най-известните филми, в които участва, са поредицата "Х-мен", "Балът на чудовищата", "Парола: Риба меч", "Жената котка", "Облакът Атлас".

Истинското ѝ име е Мария Холи Бери, но през 1971 г. го променя на Холи Мария Бери. Участвала е в няколко конкурса за красота, а  през 1986 г. е първа подгласничка на Мис САЩ. Тогава казала в интервю, че иска да стане или актриса, или журналистка.

Дъщеря е на бившия болничен санитар от африкански произход Джеръм Бери и на бялата Джудит Бери. Има и по-голяма сестра – Хайди.

Снимка: Getty/Guliver

Холи има три брака зад гърба си, като последният е с френския актьор Оливие Мартинес. Има осиновена дъщеря - Индия. През 2008 г. ражда дъщеря си Нала, а през 2013 г. сина си Масео.

Хали Бери откри любовта след 50: „Най-накрая се появи правилният човек“

Холи не спира да ни радва не само с таланта си, но и с прекрасната си фигура. С провокативните си снимки в социалните мрежи често ни напомня, че една жена може да се чувства красива и секси на всяка възраст!

Най-стилните визии на невероятната Хали Бери

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти