Хали Бери откри любовта след 50: „Най-накрая се появи правилният човек“

След няколко сърдечни разочарования изглежда, че Хали Бери вече е намерила истинската любов.

На събитието „Жените в Холивуд“, организирано ежегодно от списание ELLE, 55-годишната актриса се появи в компанията на 51-годишния си приятел Ван Хънт. Освен че впечатлиха съответно във флорална рокля Dundas x Revolve и тъмнолилав костюм, Бери сподели повече за връзката си с музиканта.

„Най-накрая дойде моят момент и правилният човек най-после се появи“, признава носителката на „Оскар“ пред Entertainment Tonight.

Хали Бери и половинката ѝ Ван Хънт

Бери разкри връзката си с Хънт през септември миналата година, а тази пролет партньорът ѝ сподели, че определено смята актрисата за своята муза.

Пред People Бери нарече половинката си „моята любов“ и сподели: „Никога не съм имала мъж, който е повдигал духа ми така, оставяйки ме да бъда всичко, което съм.“

Бери разказа още, че приятелят ѝ е бил до нея, докато снима новия си филм “Bruised”, в който тя не само изпълнява главната роля, но и прави режисьорския си дебют. Повече за лентата прочетете ТУК.

„Имах много подкрепа...той беше голяма част от това“, казва Бери за People. „Той създаде малко музика за филма. Всъщност той написа заглавната песен.“

Как Хали Бери поддържа младежкия си вид

Ван Хънт е професионален музикант, който издаде дебютния си албум през 2004 г. Той е носител на награда „Грами“ и има издадени още четири музикални колекции.

На въпрос от изданието Extra дали тя и нейният партньор са „лудо влюбени“, Бери отговори: „Ние сме“, преди да добави: „Понякога трябва да почакаш за нещата в живота. Чаках търпеливо - е, може би не търпеливо, но аз чаках.“

Актрисата има три брака зад гърба си. С Оливие Мартинес бяха съпруг и съпруга от 2013 до 2016 г. и имат 8-годишен син на име Масео. Бери беше омъжена за Ерик Бенет от 2001 до 2005 г. и Дейвид Джъстис от 1993 до 1997 г. Бери има и дъщеря - 13-годишната Нала, от бившия си Габриел Обри.

Най-стилните визии на невероятната Хали Бери

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти