Нещо странно се случи в дома на Хали Бери...

Нещо странно се случи в дома на Хали Бери...
Снимка: Getty

Опитаха се да нахлуят в дома на актрисата Холи Бери, съобщи „Контакт мюзик“. По случая е арестуван Роналд Юджийн Грифин, който направил опит да влезе в къщата на актрисата и дори сменил една от ключалките на входната врата, твърдейки, че е новият собственик.

Според сайта TMZ, 59-годишният мъж се появил за пръв път в дома на холивудската звезда през януари и се опитал да разбие една от ключалките, но избягал, щом видял градинаря. През март Роналд се върнал отново, но полицията получила сигнал от съседи, които заявили, че мъж се е появил с ключар и се опитва да смени ключалките.

г
Снимка: Getty

Когато органите на реда пристигнали, мъжът убедено твърдял, че е собственикът на къщата и има съответните документи. Той се скарал с част от персонала на актрисата, като твърдял, че те са нарушителите и са нахлули незаконно на територията на неговата собственост.

г
Снимка: Getty

Полицията в Лос Анджелис обаче бързо установила истината и задържала мъжа, който е обвинен в опит за кражба и опит за отнемане на имущество под фалшив претекст.

г
Снимка: Getty

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти