18 години по-късно и още по-секси: Хали Бери пресъздаде иконичната си визия от „Джеймс Бонд“

Холи Бери
Снимка: Getty/Gulliver

Холи Бери има толкова много запомнящи се роли, но спечели армия от нови фенове, когато изигра Джакинта Джонсън във филма за Джеймс Бонд „Не умирай днес“ през 2002 г. В една от сцените като момиче на агент 007 актрисата носеше оранжев бански, който привлече всички погледи преди 18 години.

53-годишната актриса сподели преди броени дни своя снимка в Instagram, на която носи подобен оранжев бански и сламена шапка на плажа, а визията ѝ веднага ни напомни за емблематичната ѝ роля на момиче на Бонд.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Never been a shady beach. 😂

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

На снимката Холи Бери е облечена с бански костюм с колан под гърдите и на кръста, а коремът и бедрата ѝ изглеждат толкова стегнати, че се чудим как може 18 години по-късно да изглежда толкова впечатляващо!

Коментарите от впечатлените ѝ последователи също не закъсняха: „Изглеждаш невероятно!“, написа фен, а друг допълни „Абсолютно зашеметяваща!“.

Холи обаче даде да се разбере, че работи усилено за това тяло. Вече от години тя води разговори за поддържане на форма и фитнес петъци и редовно споделя публикации за трудните тренировки, които прави с треньора си Питър Лий Томас.

Най-стилните визии на невероятната Хали Бери

През май обаче актрисата разказа пред сп. “Women’s Health”, че не е задължително да прекарва часове в тренировки. Бери сподели, че заедно с треньора си Питър работят по близо 90 минути, но и прекарват голяма част от почивките си в разговори. „Понякога същинската част на потните ни сесии са само по 20 минути“, разкрива красавицата. „Ако не друго, научих, че 20-минутната тренировка може да ви събори по дупе.“

Още за четене:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти