Принц Хари е притеснен за децата на Уилям и Кейт: “Поне едно от тях ще свърши като мен, резервният”

хари
Снимка: Getty

Принц Хари в последно време е повече от откровен относно живота си като част от британското кралско семейство. Почти целият свят е вперил поглед в поредния епизод от кралската драма, сервирана от Хари, който описва съдбата си на “резервен” син – такъв, който не е подготвян за наследник и поради тази причина е възприеман като по-малко значим в сравнение с брат си, принц Уилям. 

В скорошно интервю за The Telegraph, херцогът на Съсекс сподели, че според него съдбата му ще се повтори от някое от трите деца на Уилям и Кейт и че това негово предчувствие го тревожи. 

„Както много добре знам, в семейството ми, ако не сме ние, ще бъде някой друг“, каза 38-годишният принц. „Въпреки че с Уилям сме говорили за това веднъж или два пъти и той много ясно ми даде да разбера, че децата му не са моя отговорност, аз все още чувствам отговорност, знаейки, че от тези три деца поне едно ще свърши като мен, резервният. И от това ме боли, това ме тревожи."

Линията на наследяване на британския трон след Уилям е заета от неговите деца – принц Джордж, на 9 години, принцеса Шарлот, на 7 години, и принц Луи, на 4 години. В интервюто Хари не спомена дали има конкретно дете, за което се притеснява.

След публикуването на автобиографичната книга на Хари, “Резервен” (“Spare”), Уилям и Кейт запазиха пълно самообладание и не излезнаха с коментар по отношение на скандалните разкрития.

Миналата седмица, принцът и принцесата на Уелс се появиха на първото си публично събитие след разкритията – посетиха Мърсисайд в Северозападна Англия, за да разговарят с хората, които работят в службите за здравеопазване и психично здраве в окръга. 

По време на посещението репортер се обърна към двойката, питайки дали Уилям е наранен от коментарите в книгата на Хари. Не е ясно дали принцът на Уелс е чул думите, въпреки силните ветрове, или е предпочел да запази мълчание, тъй като въпросът остана без отговор.

Как принц Хари повтаря историята на крал Едуард VIII

 

Прочети още:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти