Защо принц Хари се срамувал от общия си дом с Меган?

хари меган
Снимка: Getty

В автобиографичната си книга “Резервен” (“Spare”), която вече започна да разкрива все повече скандални подробности от тайния живот на британското кралско семейство, принц Хари говори за това колко различно са били третирани през целия си живот той и брат му принц Уилям, който е престолонаследник.

Заглавието на книгата е доказателство за това, намеквайки за начина, по който Хари винаги е бил разглеждан като „резервен“ от баща си, крал Чарлз III, и от кралската институция, докато Уилям винаги е бил приоритетен като наследник. Това фаворизиране е показано по много начини през годините според Хари, включително в домовете на братята. 

В книгата си, Хари си спомня времето, когато за първи път посещава реновираната резиденция на двореца Кенсингтън, където живеят принц Уилям и принцеса Кейт в апартамент 1A, и моментално се засрамва от дома си в Нотингам Котидж, където живеят той и съпругата му Меган Маркъл.

gergerg
Снимка: Getty

Хари описва дома на брат си и снаха си така: „Тапетите, облицовката на тавана, рафтовете от орехово дърво, пълни с томове в спокойни цветове, безценни произведения на изкуството.“ Той казва, че било „великолепно“ и „като в музей“.

Междувременно Хари и Меган украсили своята много по-малко пищна вила с мебели, закупени с кредитната карта на бившата актриса. И в своя документален сериал за Netflix, "Хари и Меган", херцогът и херцогинята на Съсекс признават, че са направили голяма част от ръчната работа по дома си - като боядисване на стени - съвсем сами.

„Поздравихме ги за ремонта, без да сдържаме комплиментите, докато се чувствахме неудобно от нашите лампи IKEA и дивана втора употреба, който наскоро купихме на разпродажба с кредитната карта на Мег от sofa.com“, пише Хари, припомняйки си посещението им в дома на брат му.

Прочети още:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти