Реакциите на кралското семейство към книгата на принц Хари: Уилям е „съсипан“ и „бесен“, мемоарите са „дълбоко разстройващи“ за Чарлз

Принц Уилям е „бесен“ заради разкритията на брат си, принц Хари, в автобиографията „Резервен“ (“Spare”), твърди приближен.

Източник, близък до кралското семейство, споделя пред изданието Entertainment Tonight: „Семейството е ужасено, че Хари разкри толкова лични и зловещи детайли, които са напълно неподходящи“.

По думите на източника Уилям смята, че Хари е „прекрачил границата“. Според приближения никой не е предполагал, че херцогът на Съсекс ще стигне толкова далеч в детайлите, които споделя. Кралският експерт Кейти Никъл също споделя пред Entertainment Tonight, че Уилям е „невероятно ядосан заради нивото на подробност“, което Хари споделя в мемоарите си.

Кралското семейство смята, че Хари не се е справил със споделянето на информацията по подходящия начин, твърдят други източници. Един от тях обяснява: „Той се е заел да се справи с това по грешен начин. Проблемът е, че не може да се проведе семеен разговор, защото Хари твърди, че той и Меган са против изтичането на информация, а след това двамата споделят изключително лични семейни въпроси с обществеността.“

В седмицата преди издаването на книгата бяха споделени различни откъси от нея, в които Хари прави поредица от твърдения срещу брат си, включително предполагаемо физическо нападение. Кралският експерт Кейти Никъл разказва пред ET, че Уилям е „опустошен“ и „кипи насаме“ заради разкритията на Хари, които включват твърдения, че Уилям го е нападнал физически, оставяйки го с рани по гърба, след гневен спор за Меган Маркъл през 2019 г.

Принц Хари описва физическо нападение от брат си принц Уилям, включващо обиди, „ожулвания и натъртвания“

„Знаейки колко зле са нещата между братята, всъщност не е чак толкова изненадващо, че единият от тях просто си е изгубил нервите и се е нахвърлил“, казва пред ET кралският експерт Кейти Никол. „Но да се чете за това с толкова подробности е много болезнено и човек може само да си представи, че е много трудно за принца на Уелс, принц Уилям, който, разбира се, всъщност не е в състояние да отговори, нито да сподели своята страна на историята.“

Въпреки множеството обвинения както Бъкингамският дворец, така и дворецът Кенсингтън отказват коментар.

Източник, близък до кралското семейство, твърди пред ET, че мемоарите на Хари са „дълбоко разстройващи“ за Чарлз Трети и макар че книгата е била по-щадяща към новия крал – за разлика от подробностите за Уилям – Хари „въпреки това отправя удари към баща си“.

Какво да очакваме от автобиографията на принц Хари „Резервен“

Втори кралски източник споделя пред ET, че „никой в ​​семейството вече не се доверява на Хари“ и кралят е наясно, че „подобни лични разкрития са преминали границата“.

Колкото до отзвука във Великобритания спрямо книгата, Кейти Никъл казва, че „Резервен“ (“Spare”) е предизвикала шок. „Челюстите наистина са на земята тук, в Обединеното кралство“, казва кралският експерт пред ET. „А по отношение на кралското семейство не чуваме нищо официално. Все още няма коментари от двореца Кенсингтън, от Бъкингамския дворец, но отражението от автобиографията на Хари, нещата, които той казва, ясно се усещат. Доколкото рабирам, настроението в двореца е на шок, на недоверие, и се казва, че принц Уилям е съсипан и кипи заради тази автобиография.“

Принц Хари през годините

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти