Специално

„Мисля, че го изплаших“: как Блейк Лайвли става най-голямата фенка на Харисън Форд

Есента вече е тук и започваме все повече да мислим за уютните моменти, в които ще заменим летните приключения със сладка почивка на дивана в компанията на хубав филм. А някои филми са толкова завладяващи, че си ги пускаме пак и пак.

Търсейки какво да ни развълнува, в  богатата Видеотека VOD – част от ТВ платформата на EON, открихме много романтични и красиви филми, който никога няма да ни омръзнат и можем да им се насладим от уюта на дома по всяко време.

Един от тях, „Вечната Аделайн“, разказва за една жена, която крие необичайна тайна – останала е на 29 години в продължение на осем десетилетия.

аделайн
Снимка: EON

Много хора мечтаят да останат вечно млади, но „Вечната Аделайн“ всъщност показва самотата и болката на това човек да живее с такава тайна. И, разбира се, разказва една необикновена любовна история, която събира на екрана Блейк Лайвли и Харисън Форд.

Вижте пълна информация за пакетите EON LIGHT, EON FULL и EON PREMIUM тук.

Оказва се, че и на снимачната площадка е имало интересни (и леко неудобни) моменти, за които Блейк разказва с присъщото си чувство за хумор. В свое интервю за „The Tonight Show“ с Джими Фалън от 2015 г. актрисата признава, че не била запозната с филмографията на своя екранен партньор Харисън Форд.

Харисън Форд
Снимка: Getty

„Бях ходила на вечеря с Харисън, бях толкова спокойна“, разказва тя. „Той беше пичът с обицата, който е женен за Калиста Флокхарт, което беше страхотно! [...] Запознах се с него и съпругата му и видях какъв невероятен съпруг и баща е той.“

В крайна сметка вечерта преди да започнат снимките на филма, съпругът ѝ Райън Рейнолдс я кара да изгледа поне трите части на „Индиана Джоунс“, за да знае с каква легенда ѝ предстои да работи. А Блейк признава, че била толкова впечатлена от филмите, че станала най-лудата фенка на Харисън Форд само за една нощ.

„Та той е Индиана Джоунс. Това е голяма работа!“

В този момент тя решава, че трябва да всяка цена да говори с колегата си за неговия емблематичен герой.

Блейк Лайвли
Снимка: Getty

„Накрая си помислих: „Добре, в края на първия ден, вече мина достатъчно време, изминаха няколко часа. Това се брои за три седмици...“, продължава през смях тя. „По някаква причина реших, че той просто умира да говори с мен за Индиана Джоунс. Просто го усетих. Въпреки че не е говорил за това от 30 години...“

Блейк разказва, че когато била поканена да се прибере вкъщи с хеликоптера на екшън звездата, се осмелила да повдигне въпроса за Индиана Джоунс.

„И той просто се втренчи в мен. Продължавах да говоря, но той не намираше тези сцени за вълнуващи, затова помислих, че просто не ги помни.“

Въпреки че Блейк настоявала, Харисън не откликнал на нейния ентусиазъм. В крайна сметка тя се засрамила изключително много.

Когато разказала на мъжа си за конфузната ситуация, Райън я посъветвал да започне да игнорира Форд, за да заличи спомена от епичния си провал. Така че тя се държала по-хладно и професионално през останалото време.

„Той сигурно мисли, че имам някакво сериозно разстройство“, обяснява през смях Блейк, подозирайки, че повече няма да бъде поканена да се вози в хеликоптера на Форд.

„Мисля, че той ме избягва.“, шегува се още тя. „Мисля, че просто го изплаших, вероятно това се случва.“

Независимо от това дали отношенията между Блейк Лайвли и Харисън Форд са се затоплили, след като тя се е държала като негова луда фенка, едно е сигурно.

Във „Вечната Аделайн“ двамата пресъздават изключително емоционално и въздействащо една необикновена любовна и житейска история, която сме готови да гледаме пак и пак.

Внушителна видеотека в удобно за вас време с VOD:
Просто натиснете VOD – част от абонаментите пакети на EON, на вашето дистанционно. Можете да търсите, преглеждате и подреждате заглавията според вашите интереси и предпочитания. Те са удобно разпределени в отделни жанрове. Каталогът се обновява непрекъснато, така че никога няма да скучаете. Филмовото удоволствие е гарантирано!

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти