„Той не е бащата“: Блейк Лайвли развесели с признание

След объркване в Instagram Блейк Лайвли беше принудена да изясни кой е бащата на четирите ѝ деца, разсмивайки последователите си.

35-годишната актриса реши да отговори на коментар от фен, питащ под нейна секси снимка: „Как така си родила 4 деца?“, като тагна личния си треньор Дон Саладино.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

Осъзнавайки, че шегата ѝ може да бъде изтълкувана погрешно, звездата побърза да обясни. „Чакай, не. Не е това. Той не е бащата“, увери тя, като уточни, че споделя четирите си деца със своя съпруг, 46-годишният актьор Райън Рейнолдс.

Майката на 4 деца не пропусна да похвали Дон. „Той е този, който ми помага отново да се побера в (някои) от дрехите си след това. Той е дори по-добър човек и приятел, отколкото треньор. И това говори много“, написа тя, добавяйки сърце към посланието си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

Райън Рейнолдс обаче остава този, който открадва сърцето на Блейк Лайвли. Двамата се запознават на снимачната площадка на супергеройския филм „Зеленият фенер“, а по това време и двамата са обвързани с други партньори – Блейк с колегата си от сериала “Gossip Girl” Пен Баджли, докато Райън е женен за Скарлет Йохансон, припомня HELLO.

„Тогава бяхме приятели. Спомням си, че беше смешно, защото около година след като бяхме приключили със „Зеленият фенер“, и двамата бяхме необвързани“, спомня си Рейнолдс.

„Отидохме на двойна среща. Тя беше на среща с друго момче, а аз бях на среща с друго момиче. Това вероятно беше най-неудобната среща от тяхна гледна точка, защото бяхме като фойерверки, които се пресрещаха“, отбелязва с хумор актьорът.

Най-милите моменти на Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс

Двойката, която сега се нарежда сред любимите в Холивуд, официално започва връзката си през есента на 2011 г. Двамата тайно разменят обети през септември 2012 г. и десетилетие по-късно вече са родители на четири деца - момичета.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти