Честито! Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс станаха родители за четвърти път

Една от най-любимите и стабилни двойки в Холивуд – Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс, са станали родители за четвърти път. И както винаги намериха забавен начин да обявят пред света щастливата новина.

Двамата все още не са публикували снимка на бебето си, нито подробности около раждането, но в неделя актрисата сподели снимка, на която сияе с едно бременно коремче по-малко.

„В неделята на Супербоул 2023🥘 🍲 🥧 бях доста заета“, написа тя в публикацията в Instagram, на която с Райън позират в компанията на неговата майка Тами Рейлондс.

Последователите на Блейк веднага отбелязаха с приятна изненада, че от поста личи, че любимката им вече не е бременна. Освен това мнозина в коментарите се възхитиха от невероятната форма на актрисата от „Клюкарката“ въпреки скорошното раждане.

Райън и Блейк стават родители за четвърти път, като бебето се присъединява към дъщерите им Бети, на 3, Инес, на 6, и Джеймс, на 8.

Гордият татко наскоро разговаря за очакваното четвърто дете на двойката в интервю за Entertainment Tonight. Тогава той сподели, че трите им дъщери очакват с вълнение бебето. „Те го обичат“, каза той. „Готови са.“

„Много съм развълнуван“, добави Райън. „И би трябвало да бъда. Знаеш ли, трябва да си глупак, за да направиш това четири пъти, ако не ти харесва. Ще бъде лудост, но ние сме много развълнувани.“

Лайвли за първи път разкри бременността си с бебе номер 4 през септември, когато се появи на червения килим за 10-ата годишна среща на Forbes Power Women's Summit.

Източник коментира за PEOPLE по това време, че дори нейните приятели не са знаели новината. „Дори приятелите ѝ бяха изненадани, че отново е бременна“, каза източникът. — Тя го скри много добре.“

Най-милите моменти на Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти