Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс са в очакване на четвъртото си дете!

Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли отново разширяват семейството си!

35-годишната актриса е бременна и очаква четвъртото си бебе с Рейнолдс. Двойката вече има три дъщери: 7-годишната Джеймс, 5-годишната Инес и 2-годишната Бети.

Лайвли се появи на 10-ата годишна среща на Forbes Power Women's Summit в четвъртък, където позира в мини рокля с пайети с дълги ръкави и бременно коремче.

Представител на двойката не можа да бъде открит за коментар.

Още през декември 45-годишният Райън Рейнолдс разкри колко е важно да прекарва време с децата си, отбелязвайки, че това е основен фактор за решението му да си вземе почивка от актьорството.

Говорейки пред главния редактор на LinkedIn News Джеси Хемпел за неговия „отпуск“, Рейнолдс разказа: „Най-голямото нещо за мен, а знам, че и вие имате деца, е, че не искам да пропусна това време с децата си.“

Рейнолдс по-късно каза, че просто иска да „живее живота си като нормален човек“, заявявайки:

„Искам децата ми да имат доста нормален график. Много години, когато жена ми Блейк снимаше филм, аз не снимах и бях с децата - и обратното. Така че правехме нещо като компромис. Никога не сме работили по едно и също време. Но винаги отсъствахме. Така че децата също бяха далеч от нас.“

Най-милите моменти на Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс

Рейнолдс обясни, че неговият „начин на живот е станал предизвикателство, когато децата им пораснали“: „Сега, когато са в училище, те имат донякъде нормален график. Мисля, че е много важно за тяхното развитие и наистина ми харесва да бъда баща“, обясни той.

„Обичам да ги водя на училище сутрин, обичам да ги взимам“, продължи Рейнолдс. „Обичам, че имам часове между тях, за да се съсредоточа върху нещата, които наистина ме вълнуват. Това е акт на жонглиране.“

Рейнолдс и Лайвли са заедно от 2010 г., когато се запознават на снимачната площадка на филма „Зеленият фенер“ (“Green Lantern”). Те се ожениха през 2012 г.

Припомнете си в галерията невероятната им поява на тазгодишната МЕТ Гала:

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс блестят на МЕТ гала

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти