Вижте порасналата дъщеря на Нели и Александър Сано, която навърши 13!

Ава вече е тийнейджър!

Уикендът беше празничен за Александър Сано и Нели Атанасова, което отпразнува 13-ия си рожден ден на дъщеря си.

„13 години чисто щастие! ❤️ Благодаря ти, че те има, Ава“, написа актьорът към снимка с детето си, която публикува в Instagram в петък. Той завърши посланието, обръщайки се и към съпругата си: „Честит празник и на теб, любов моя“.

По-късно щастливите родители споделиха и кадри от празнична вечеря навън. На един от тях виждаме Нели в сив костюм заедно с Ава, облечена в розово.

„Честит 13-ти рожден ден моя малка пораснала прекраснице!!!“, пише щастливата майка към снимката, на която прегръща своето момиче. „Обожавам те с цялото си сърце и душа и ти пожелавам цялото щастие на вселената, защото в това е смисълът на живота, а мама винаги ще е до теб, за да ти го напомня!!!“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nely Sano (@iamnelysano)

В друга публикация от Instagram профила на Нели виждаме и по-голямото ѝ дете - Иво Карамански-младши. Кадър на четиримата членове Нели озаглави „Моята вселена“, а към снимка на Нели, Ава и Иво Сано споделя: „Моето всичко“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nely Sano (@iamnelysano)

 

Наскоро Александър Сано и колегите му от „С река на сърцето“ завършиха снимките на сериала, излъчван по NOVA. През март тази година излезе и филмът „В сърцето на машината“, в който той играе главна роля, а в същия месец ви показахме гостуването на актьора при нас по случай 10-ия рожден ден на Edna.bg.

Припомнете си интервюто ни с него във видеото по-горе и вижте снимки в галерията тук:

Александър Сано на гости на Edna.bg

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти