За „Капките“ и хората: 3 причини да сме неспасяемо влюбени в Александър Сано

Тъй като проявихте голям интерес към всички наши материали, свързани с предаването „Като две капки вода“, решихме да създадем специална седмична рубрика –  „За „Капките“ и хората“, в която да обсъждаме не само представянето на звездите, но и ценните уроци, които можем да научим от тях и да приложим в собственото си ежедневие. 

Тук може да си направите нашия забавен ТЕСТ: На кой участник в десетия сезон на „Като две капки вода“ приличаш най-много? ►►►

Вчера Александър Сано потегли на обиколка с най-добрия си приятел, както се пее в песента “Never let me down again” на британската синтпоп банда Depeche Mode, и се превърна в Дейв Геън – фронтмен и вокалист на групата. Изпълнението му съвпадна с 60-тия рожден ден на звездата, което го направи още по-вълнуващо. Гледайте го във видеото горе.

Но нека си признаем – каквото и да изпее Сано, на нас винаги ще ни хареса и ще ни накара да го обявим за победителя във формата и в нашите сърца.

Още от срещата ни с него през март по случай нашия десети рожден ден се влюбихме в него силно и неспасяемо. Защото Александър Сано е истински магьосник с думите – може да накара всяка дама да се почувства като най-изключителното и силно създание на Земята! Припомнете си цялото интервю с него тук:

 Александър Сано за заповедите на сърцето и защо всеки ден обича жена си повече от вчера

И така, нека оставим пристрастията ни настрана. Какво всъщност го прави толкова харесван и от зрителите, и от журито? Освен очевидните му качества, които не могат да оставят никого равнодушен, успяхме да откроим три признака, по които всички успешни и привлекателни мъже си приличат:

► Ах, тази харизма!

Излъчването му е сякаш е неустоима смесица от всички силни мъжки образи, в които се е потопил до този момент – той е секси като Дамиано Давид, лошо момче като Роби Уилямс, сърцат като Миро, чувствен като Свилен и т.н.

Харизмата на един човек не е свързана с височината, формата на носа, цвета на очите, тя е кодирана в маниерите, подохдката, удоволствието, с което той се впуска във всяко предизвикателство, в добронамереността му и заразната усмивка. 

► Ах, този талант!

Както вече казахме, да имаш самочувствие е нещо хубаво. Да имаш талант, чар и  дълбочина, облечени със самочувствие обаче е нещо специално.

При Сано високата самооценка и чувство за самоирония вървят ръка за ръка с трудолюбието и безупречната дисциплина. Тук не е необходимо да казваме повече.

► Любовта на жената минава през смеха ѝ

Вече обърнахме внимание на онази рядка порода мъже, които приемат сериозно задачите, но и знаят кога да не се взимат толкова насериозно. Нека ви припомним как би се променил животът ни, ако отворим сърцето си тях:

4 страхотни неща, с които мъжът с чувство за хумор превъзхожда всички останали

 

Следете Facebook страницата на предаването, Официалния Instagram профил на предаването и сайта за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да видите в „Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти