За „Капките“ и хората: как да бъдеш взета насериозно, без да губиш женствеността си

Тъй като проявихте голям интерес към всички наши материали, свързани с предаването „Като две капки вода“, решихме да създадем специална седмична рубрика –  „За „Капките“ и хората“, в която да обсъждаме не само представянето на звездите, но и ценните уроци, които можем да научим от тях и да приложим в собственото си ежедневие.  

Тук може да си направите нашия забавен ТЕСТ: На кой участник в десетия сезон на „Като две капки вода“ приличаш най-много? ►►►

Днес бихме искали да отделим някоко реда на Есил Дюран. Тя изненада всички с второто си поредно рок превъплъщение. Този път тя разтърси сцената в образа на рок гиганта Браян Джонсън от AC/DC.

„Актьорски беше много добра. Страхотно закова! Поздравявам те за образа“, каза Юлиан Вергов след изпълнението й на „You Shook Me All Night Long”. Съгласни сме! Можете да гледате представянето ѝ във видеото горе. 

Първото ѝ рок изпълнение беше в ролята на харизматичния Дамиано от Måneskin, когото поп фолк певицата описа като човек, който успява да балансира мъжката и женската енергия в себе си и да бъде неустоимо секси. Е, ние мислим, че Есил се сля с образа му толкова успешно, защото самата тя е открила този баланс вътре в себе си, обединявайки класическата женственост с качества, които общесвото ни възприема като типично мъжки.

Ето как да бъдем алфа жени, без това поведение да отнеме от женствеността ни – точно като Есил Дюран:

За „Капките“ и хората: как да бъдеш взета насериозно, без да губиш женствеността си

Другата седмица на Есил ѝ предстои да влезе в образа на Селин Дион с песента "Power of Love". Убедени сме, че ако все пак има някакви съмнения относно таланта и певческите ѝ способности, след това изпълнение те ще избледнеят!

Не пропускайте „Като две капки вода“ и следващия понеделник от 20:00 по NOVA, когато специален гост в журито ще бъде Мария Игнатова.

Следете Facebook страницата на предаването, Официалния Instagram профил на предаването и сайта за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да видите в „Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти