За „Капките“ и хората: каква е разликата между градивната критика и заяждането?

Тъй като проявихте голям интерес към всички наши материали, свързани с предаването „Като две капки вода“, решихме да създадем специална седмична рубрика –  „За „Капките“ и хората“, в която да обсъждаме не само представянето на звездите, но и ценните уроци, които можем да научим от тях и да приложим в собственото си ежедневие.  

Тук може да си направите нашия забавен ТЕСТ: На кой участник в десетия сезон на „Като две капки вода“ приличаш най-много? ►►►

Трето поколение актьор, обичан и разпознаваем образ в българския ефир, винаги усмихнат и овладян – Дарин Ангелов е всичко друго, но не и обикновен мъж. 

Той стана големият победител в последния епизод на предаването „Като две капки вода“. Първо, тази победа беше особено сладка, защото го класира на четвърто място в голямата класация с впечатляващите 314 точки (за сравнение, на първо място е Александър Сано с 366 точки, на последно – Моню Монев с 221). И второ, защото е резултат от толкова много труд, талант и старание. И защото идва като приятна изненада, след като в първия епизод от предаването Дарин бе класиран на последно място с най-нисък резултат.

Ние смятаме, че има много какво да научим от поведението на този звезден участник и начинът, по който приема критиката от уважаемото жури.

Вижте в нашата галерия как да различим градивната критика от заяждането и как да затворим устата на недоброжелателите:

За „Капките“ и хората: каква е разликата между градивната критика и заяждането?

Не пропускайте „Като две капки вода“ и следващия понеделник от 20:00 по NOVA, когато към журито ще се присъедини Любо Киров.

Следете Facebook страницата на предаването, Официалния Instagram профил на предаването и сайта за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да видите в „Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти