За „Капките“ и хората: ето как мъжът с чувство за хумор превъзхожда всички останали

Здравейте отново, дами!

Тъй като проявихте голям интерес към всички наши материали, свързани с предаването „Като две капки вода“, решихме да създадем специална седмична рубрика –  „За „Капките“ и хората“, в която да обсъждаме не само представянето на звездите, но и ценните уроци, които можем да научим от тях и да приложим в собственото си ежедневие.  

Тук може да си направите нашия забавен ТЕСТ: На кой участник в десетия сезон на „Като две капки вода“ приличаш най-много? ►►►

Започваме с единствения и неповторими Краси Радков, който несъмнено е сред най-колоритните образи този сезон. С вълнение очаквахме да му се падне образ, който да разкрие целия му потенциал, а този момент не закъсня – още във втория епизод на шоуто му се падна Бионсе и хита „Single Ladies“. Можете да гледате представянето му във видеото горе. 

„В това шоу има трудни задачи. А понякога направо невъзможни задачи. Тази беше от тях. Свалям шапка на професионализма ти. Можеше да преиграеш образа, но ти се стара да направиш Бионсе. В това шоу печелят хората, които приемат сериозно задачите“, сподели Маги Халваджиян след изпълнението.

Съгласни сме! И бихме добавили: „Не само в шоуто, но и в живота печелят хората, които приемат сериозно задачите, но и знаят кога да не се взимат толкова насериозно!“

Да, ние смятаме, че именно Краси Радков е представител на тази рядка порода мъже. И в този ред на мисли, ето четири прекрасни неща, които се случват, когато отворим сърцето си за тях: 

4 страхотни неща, с които мъжът с чувство за хумор превъзхожда всички останали

Между другото, не че искаме да противоречим на журито в най-доброто шоу за имитации „Като две капки вода“, но просто изпълненията този понеделник бяха толкова добри, че и вие не може да отречете – определено победителят трябваше да бъде повече от един:

► Двамата победители на Edna от „Като две капки вода“ снощи: Александър Сано и Дарин Ангелов

Вълнуващи и забавни превъплъщения във втори епизод на „Като две капки вода“ 2022

Следващата седмица зрителите ще видят Руслан Мъйнов преобразен като Крисия, Алисия ще влезе в образа на Володя Стоянов, Моню Монев ще е Джеймс Браун, Есил Дюран ще излезе на сцената с изпълнение на AC/DC, Крисия ще плени зрителите като Барбара Стрейзънд, Анелия ще имитира Ед Шийран, Краси Радков ще влезе под кожата на Мими Иванова и Развигор Попов, Александър Сано ще трябва да имитира перфектно Гери-Никол, Дарин Ангелов ще се превъплъти в Ани Ленъкс, а Мариана Попова ще изненада зрителите като Румънеца и Енчев.

Не пропускайте „Като две капки вода“ и следващия понеделник от 20:00 по NOVA, когато специален гост в журито ще бъде легендата Васил Найденов.

Следете Facebook страницата на предаването, Официалния Instagram профил на предаването и сайта за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да видите в „Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти