За „Капките“ и хората: моментите, в които си недооценен и пренебрегнат

Тъй като проявихте голям интерес към всички наши материали, свързани с предаването „Като две капки вода“, решихме да създадем специална седмична рубрика –  „За „Капките“ и хората“, в която да обсъждаме не само представянето на звездите, но и ценните уроци, които можем да научим от тях и да приложим в собственото си ежедневие.  

Тук може да си направите нашия забавен ТЕСТ: На кой участник в десетия сезон на „Като две капки вода“ приличаш най-много? ►►►

За осма поредна седмица публиката пя и танцува в най-доброто шоу за преобразявания. Този епизод обаче раздели феновете в социалните мрежи на два лагера, а в окото на бурята попаднаха Анелия и Руслан Мъйнов. Докато едни поздравиха поп фолк певицата за високите оценки и първата ѝ победа в шоуто, други бяха категорични, че „Калиманку Денку“ е изпълнението на вечерта и трябваше да получи най-висок резултат.

Е, ние не сме експерти и членове на уважаемото жури, затова ще се въздържим от оценка на възможностите на двамата участници. Само ще отбележим, че когато самата Янка Рупкина стане на крака, за да те поздрави и те огрее с одобрителна усмивка, ти вече си победител.

Вижте цялото изпълнение на Руслан във видеото горе.

В този ред на мисли, разпалената дискусия по темата ни накара да се замислим, че на всяка edna от нас ѝ се е случвало да се почувства недооценена, пренебрегната, ограбена от внимание и признание.

Ако и на вас това усещане не ви е чуждо и имате нужда от порция мъдрост и храна за размисъл, вижте в нашата галерия как да се справите в тази ситуация и да възвърнете увереността си:

За „Капките“ и хората: моментите, в които си недооценен и пренебрегнат

Не пропускайте „Като две капки вода“ и следващия понеделник от 20:00 по NOVA, когато в шоуто ще звучат само култови български дуети.

Следете Facebook страницата на предаването, Официалния Instagram профил на предаването и сайта за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да видите в „Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти