За „Капките“ и хората: най-малките герои имат най-големите сърца

Тъй като проявихте голям интерес към всички наши материали, свързани с предаването „Като две капки вода“, решихме да създадем специална седмична рубрика –  „За „Капките“ и хората“, в която да обсъждаме не само представянето на звездите, но и ценните уроци, които можем да научим от тях и да приложим в собственото си ежедневие. 

Тук може да си направите нашия забавен ТЕСТ: На кой участник в десетия сезон на „Като две капки вода“ приличаш най-много? ►►►

Когато човек преминава през ужасяваща лична трагедия и невъобразима болка, обикновено е „награден“ със сътрадание и възможност за уединение, за да излекува душата си. За съжаление, звездите нямат това право, защото всички погледи и прожектори са насочени към тях.

С буца в гърлото си спомняме легендарното изпълнение на Селин Дион през февруари 2016 година, когато със сълзи на очи изпълнява песента "All by myself", само месец след смъртта на съпруга ѝ и бащата на децата ѝ, Рене Анжелил (прочетете тяхната вълнуваща история ТУК). А никога не бихме предположили, че същата тази буца ще се завърне отново, и то заради български изпълнител. И то не просто заради изпълнение на български изпълнител, а заради изпълнението на едно крехко 17-годишно цвете.

На 29 април тази година с дълбока скръб ви споделихме, че Марин Тодоров, бащата на певицата Крисия Тодорова, е починал на 53-годишна възраст. Тя имаше пълното право да пропусне участието си в следващия епизод на предаването „Като две капки вода“, но избра да бъде силна. Избра да се отдаде на призванието си и таланта, с който е благословена – да бъде творец и да превръща чувствата си в изкуство, вместо да ги подтиска в себе си.

С красиво, докосващо и изключително лично изпълнение на песента "Hurt" на Кристина Агилера заслужено спечели първото място тази вечер, но едва ли за някого това има някакво значение. Най-важното ни го каза самата тя:

„Победата не беше изцяло моя. Усещах баща си плътно до мен през цялото време. Нямаше да се справя без него. Исках да накарам хората, които преминават през същото, да знаят, че не са сами. Разбирам болката им. Осъзнавам недоизказаните неща, които и те сигурно са искали да кажат.

Но изпълнението ми беше за него и той беше с мен. И съм благодарна!

Не бива да се отказваме, защото това е животът! Трябва да се борим и да се подкрепяме! Важно е да не се чувстваме сами и да се усмихваме. Баща ми беше много усмихнат човек и съм наследила това негово качество.

Обичайте се! Усмихвайте се и се подкрепяйте! Семейството е нещо много важно!“, споделя Крисия след шоуто.

И ние ти благодарим, че докосна сърцата ни, скъпо дете. Бъди силна. 

Вижте цялото изпълнение на Крисия във видеото горе.

15 мисли за дните, в които ни боли

За последен път в десетия сезон на „Като две капки вода“ Бутонът на късмета изненада участниците с новите звезди, които ще трябва да имитират на полуфинала следващата седмица. Не пропускайте полуфинала на „Като две капки вода“ следващия понеделник (9-и май), когато в журито ще бъде Христо Стоичков. 

Междувременно кастингът за „Изненадата!“, продължава. Всеки добър имитатор може да се запише и да се появи на най-голямата телевизионна сцена в България, за да покаже уменията си.

Следете Facebook страницата на предаването, Официалния Instagram профил на предаването и сайта за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да видите в „Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти