Ще го познаете ли? Александър Сано вече не изглежда така!

Годината е 2083, технологиите на бъдещето са ни превзели, а Александър Сано... е превзет от бяла коса, бяла брада и много бръчки!

Шегата на страна, всичко е в кръга на социалните мрежи и филтрите за преобразяване, с които актьорът от „С река на сърцето“ явно обича да се забавлява между снимките на сериала. Наскоро Сано публикува забавно селфи, на което очевидно се е състарил с приложение и шеговито е написал: „Здравейте от бъдещето! Александър Сано през 2083.“

„И пак усмихнат! Дори на 100!“, му е написала в коментар Милица Гладнишка и няма как да отречем, че актьорът наистина изглежда все така чаровен и позитивен, дори с белезите на времето върху лицето си!

Със сигурност не е филтър обаче буйната брада и прическа, с които Сано се подвизава напоследък. Актьорът, чийто екранен персонаж в сериала на NOVA е бившият рейнджър Петър, си пуска все по-дълга коса и брада, а на последните му снимки в Instagram от Лондон може и да не успеете да разпознаете кое е лицето под гъстия мустак. 

► Александър Сано: „Непрестанна борба между дяволи и ангели има в героя ми от „С река на сърцето“

„Още няколко дни и брадата ще си ходи“, си беше написал Сано под кадър от снимачния процес във Видин преди седмица, но моментът на преобразяването явно още не е настъпил.

Поредица от неочаквани събития очакват зрителите тази седмица в четирите епизода на „С река на сърцето“ в делничните дни от вторник до петък в 20:00 ч. Напрежението в сериала на NOVA нараства, а героите му се изправят пред опасни предизвикателства и съдбоносни решения. Става ясен мащабният план на Зоран Васович (Игор Ангелов), който включва повече от Бонония и Драгажния флот. Петър (Александър Сано) изчезва от радара на сърбина, а сблъсъкът на интереси със Сома (Пламен Манасиев) към винарната идва на дневен ред. Лазар (Христо Петков) ще потърси брат си край караваната, но там ще се натъкне на неприятна изненада.

Не пропускайте да разберете какви вълнуващи събития очакват още героите на семейната сага „С река на сърцето“ тази седмица от вторник до петък в 20:00 ч. по NOVA.

„С река на сърцето“: как се забавляват актьорите зад кадър

Последвайте „С река на сърцето“ във Facebook и Instagram, а всички епизоди може да откриете в NOVA Play

Вижте още от ефира на NOVA:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти