Александър Сано с трогателно послание към доведения си син с протеза

Александър Сано
Снимка: Георги Димитров за Edna.bg

Още от срещата ни с Александър Сано през март по случай нашия десети рожден ден се влюбихме в него силно и неспасяемо. Защото Александър Сано е истински магьосник с думите – може да накара всяка дама да се почувства като най-изключителното и силно създание на Земята! Припомнете си цялото интервю с него тук:

 Александър Сано за заповедите на сърцето и защо всеки ден обича жена си повече от вчера

Е, ако имате нужда от още една причина да харесвате Александър Сано, споделяме с вас една от последните снимки в официалния му профил в социалните мрежи, която публикува преди броени дни. Описанието към нея гласи:

Този пост е посветен на всички деца, които преминават през сериозни предизвикателства и които въпреки всичко запазват духа и позитивизма в себе си. За онези деца, които не позволиха на родителите си да потънат в мрак. 

Сине мой, гордея се с теб и те обичам! Благодаря ти, че съществуваш. ❤️🙏❤️🙏❤️🙏🍀

Бог да благослови децата ни! 🙏🍀🙏

На снимката виждаме актьора в компанията на доведения си син, Иво Карамански-младши, чиято ръка беше ампутирана след тежка катастрофа в Нидерландия миналата година.

Днес виждаме, че той носи протеза, усмихва се широко и със сигурност се радва на голяма обич и подкрепа. Бионичната ръка, с която се здрависва с баща си, може да бъде командвана от импулсите на мускулите и да върши всичко, като дори може да върне до 80-90% от функционалността на истинската ръка.

В духа на днешния хубав празник Edna.bg пожелава на цялото семейство на Александър Сано здраве, радост и споделеност!

Александър Сано на гости на Edna.bg

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти