Александър Сано, какъвто не сте го виждали: актьорът сподели стара снимка

Александър Сано напоследък e сред най-заетите актьори в страната  – между ангажиментите в „Като две капки вода“ и промотирането на новия си филм „В сърцето на машината“ у нас и в чужбина, сме свикнали да споделя в социалните си профили какво ново му се случва.

Затова и постът му от този четвъртък бе изненада за нас и останалите му последователи.

44-годишният актьор публикува снимка от годините си в казарма. Към кадъра, на който го виждаме с униформа, той се обяви срещу войните.

„На този ден преди 20 години“, написа той. „Надявам се заради безкрайната човешка глупост да не обличам никога тези дрехи отново.“

За 24-годишния Сано последователите му коментираха, че никак не се е променил от тогава насам, а ние също се надяваме, че униформите у нас ще си останат само по снимките от миналото.

Александър Сано на гости на Edna.bg

Две десетилетия по-късно обаче актьорът вече е баща и има любима жена до себе си. По-рано тази година актьорът от „В сърцето на машината“ гостува на Edna.bg и пред нас сподели: „На жената трябва да ѝ се казва, че всичко е наред, защото тя има нужда от спокойствие. Спокойна ли е жената – светът е ок.“

Припомнете си повече тук ► Александър Сано за заповедите на сърцето и защо всеки ден обича жена си повече от вчера

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти