Толкова дълго чаках: Ивет Лалова показа как е обзавела бебешката стая

Сърцето на лекоатлетката Ивет Лалова прелива от любов, защото вече от един месец държи в ръцете си своето най-ценно съкровище - сина си Тиаго.

Малкият Тиаго е първо детенце за Ивет и нейния спруг, Симоне Колио, и двойката е прекарала дълго време в трескави приготовления за пристигането му на бял свят. 

►Ах, че сладко! Ивет Лалова показа лицето на бебчето (ВИДЕО)

Тази седмица Лалова сподели кратко клипче в своя Instagram профил, в което показва как изглежда бебешката стая на мъника. Видимо стаята е обзаведена с много вкус, в кремави и кафеникави тонове, има всички нужни неща за едно новородено бебе, както и снимки на животни по стените за настроение. 

Щастливите моменти на Ивет Лалова с бременно коремче

Гордата майка написа към кадрите и мило послание, в което изразява вълнението си от този прекрасен момент от семейния им живот. Лалова признава, че е хвърлен много труд в преустройването на стаята в детска, но всичко си е заслужавало.

"От фитнес и склад за куфари, тази стая вече е любимата ми вкъщи. Толкова дълго чаках, за да я подготвим. Прекарахме дълги часове в избор на всяка една вещ в нея, в измерване и сглобяване на мебели, сгъване на дрешки. Представях си, как прекарвам цели нощи в четене на приказки, приспиване, гушкане", споделя лекоатлетката. 

"Осъзнах, че тази стая е не само за бебо, тя е и за мен. Когато порасне, Тиаго няма дори да си я спомня, но ние с баща му никога няма да забравим дните на подготовка и сладко очакване", продължава Ивет.

Новината за първата бременност на Ивет дойде през декември миналата година. Няколко месеца по-късно двойката обяви, че очакват момченце с трогателно видео в социалните мрежи, на което се вижда как Ивет разрязва красива торта във формата на сърце. 

Като истински спринтьор и отличен спортист, Ивет не спря да работи по време на бременността си и остана активна до финалната права.

Щастливите моменти на Ивет Лалова с бременно коремче

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти