Теа Минкова разкри неподозирана тайна за себе си и шокира последователите си

Прекрасната половинка на Наум Шопов, която е и сред най-популярните инфлуенсъри у нас, разкри факт за живота си, за който никой не бе подозирал до момента.

В свой пост в социалните мрежи Теа направи признание, че е била заклет пушач, но преди година е успяла да спре с този вреден навик. Това нейно признание шокира феновете ѝ, тъй като Теа никога не е показвала, че пуши, а с Наум споделят голяма част от ежедневието си онлайн.

Още повече, че двамата водят доста здравословен начин на живот, тренират и се стараят да бъдат в отлична форма. 

Теа признава, че с години е била зависима от цигарите и не е искала да споделя пред аудиторията си, че пуши, защото е  "гадно да си пушач".

Теа пише следното в своя емоционален и вдъхновяващ пост:

Най-хубавото и различно лято (година!) ЗА МЕН.
Защо за мен?  - Защото си обръщам достатъчно внимание❤️Ако предишни лета съм се “токсикирала”, това лято категорично мога да кажа, че беше ДЕТОКС. И физически и психически.
- Храня се здравословно и балансирано. Фаствам (периодично гладуване) 16 часа с лекота, а в останалите 8 часа ухажвам микробиома си 😂 със сериозно разнообразие от зеленчуци и плодове. Месо си ям и хляб си ям, сладкото го замених с фурми.
- Нещо, за което може би ще направим YouTube видео - ЕДНА ГОДИНА БЕЗ ЦИГАРИ! Тези гадории, които години наред ме правиха зависима. И да, не съм споделяла че пуша, защото е ГАДНО ДА СИ ПУШАЧ.
- Спрях безразборните поводи и безповоди на всекидневното консумиране на алкохол. Аперолите на Арапя си бяха Аперолите на Арапя ( и узото!), но битовата “утеха” след изморителен ден я изключих от себе си.
- Витоша ми стана “кардио пътека”. Десетки разходки (шишарки), в които детоксът беше най-вече психически.
И като тегля чертата се оказа, че всичко това ме прави ЩАСТЛИВА и УВЕРЕНА. И всяко едно от изброените неща зависи само от мен. Не очаквах някой да ме плесне през ръцете, когато ми се дояде нещо вредно.. не чаках и вълшебната фея да ми издърпа цигарата от устата..ами всичко това зависи от мен и само от мен.
За финал:  Това са лично моите виждания за балансиран живот. За вас може списъкът и приоритетите да са други, но с този пост искам да ви кажа - Готино е да си обръщаш внимание и още по-готиното е, че не ти трябва нищо друго, освен ТИ и твоята нагласа:)

Наум и Теа - една приказна любов

 

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти