8 години любов: Теа с трогателно послание към любимия си Наум

теа наум
Снимка: instagram.com/teaminkova/

Теа Минкова и Наум Шопов днес празнуват 8 години от началото на любовта си! Една от най-лъчезарните и популярни млади български двойки за пореден път ни показаха красотата и силата на любовта.

Половинката на Наум отправи към него трогателно послание в профила си в Instagram. В допълнение на посланието, Теа е направила и колаж от техни снимки от 2012г. до днес, показвайки историята на любовта им от самото начало до момента. Тя написа следното:

8 години, Науме! До тук добре...
Често ни питат, как успяваме да съхраним отношенията си толкова години.. Винаги отговарям, че НЕ ЗНАМ.Ако случайно разбера къде се крие тайната ще реша, че мога да го направя още по-хубаво и ще прецакам всичко. Обичаме се, караме се, смеем се, аз се ядосвам, Наум се ядосва, говорим си, пътуваме, грижим се за прекрасно дете, хапваме здравословно, хапваме нездравословно, гледаме филми, аз говоря много, Наум не говори изобщо, спортуваме заедно, Наум спортува повече АЗ СЕ ЯДОСВАМ, снимаме влогове, слушаме музика, затварям вратата на колата му силно, той си оставя дрехите навсякъде.... И така цели 8 години. Искам да сме здрави и не искам нищо да променям. Обичам те !

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

8 години, Науме! До тук добре... Често ни питат, как успяваме да съхраним отношенията си толкова години.. Винаги отговарям, че НЕ ЗНАМ.Ако случайно разбера къде се крие тайната ще реша, че мога да го направя още по-хубаво и ще прецакам всичко🙋🏽‍♀️. Обичаме се, караме се, смеем се, аз се ядосвам, Наум се ядосва, говорим си, пътуваме, грижим се за прекрасно дете, хапваме здравословно, хапваме нездравословно, гледаме филми, аз говоря много, Наум не говори изобщо, спортуваме заедно, Наум спортува повече АЗ СЕ ЯДОСВАМ, снимаме влогове, слушаме музика, затварям вратата на колата му силно, той си оставя дрехите навсякъде.... И така цели 8 години❤️ Искам да сме здрави и не искам нищо да променям. Обичам те ❤️

A post shared by Tea (@teaminkova) on

Теа и Наум имат прекрасна дъщеричка на име Амая, която се роди в края на миналата година. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Преди две години си лежах на плажа и си мечтаех, другата година(2019) да съм бременна. През 2019та си лежах бременна на плажа и си мечтаех през следващата (2020) да имаме живо и здраво бебче и тримата да се наслаждаваме на морето. Тази година няма да кажа за какво си мечтая.. ❤️🍀 Качихме нов влог от последната ни почивка - в него ви споделяме как изкарахме с 6-месечно бебче за една седмица извън България. Линк в story, както и в канала ни в YouTube - Naum&Tea

A post shared by Tea (@teaminkova) on

Вижте в галерията ни най-сладките снимки на Наум и приятелката му Теа >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти