Гордостта на мама и тати: Наум Шопов и Теа Минкова вдигнаха щур купон за третия рождения ден на дъщеричката си

Красивата дъщеричка на актьора Наум Шопов и неговата половинка Теа Минкова навърши три годинки на 5 декември. Щастливите родители бяха организирали много весело детско парти за рождения ден на Амая и побързаха да споделят няколко мили кадри от празненството. 

Можем да видим как малката Амая духа свещичките на голяма торта, украсена с добре познатите анимационни герои Елза и Анна, и се усмихва в обятията на мама и тати. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tea (@teaminkova)

“Ти си смисъла, усмивката, щастието и силата..ВСЕКИ ДЕН. ОБИЧАМЕ ТЕ” написаха родителите на момиченцето в профилите си в Инстаграм.

Теа и Наум, които се заедно от 10 години, са една от най-лъчезарните и популярни млади български двойки, а откакто станаха родители в края на 2019, те се превърнаха в сплотено и щастливо семейство, на което не можем да спрем да се радваме. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tea (@teaminkova)


Наум Шопов, станал известен с ролята си на доктор Тасев в сериала „Откраднат живот“, често споделя мили снимки заедно с Теа и Амая а в социалните мрежи. Те обичат да пътуват, да спортуват, да сме смеят и да учат дъщеричката си на любов към живота.

Вижте в галерията ни най-сладките снимки на Наум и приятелката му Теа >>>

Прочети още:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти