Изненадващият съвет за раждането, който кралица Елизабет е дала на Меган Маркъл

кралица Елизабет Втора Меган Маркъл
Снимка: Getty

Меган Маркъл и кралица Елизабет Втора се сближили покрай мечтата на Меган да стане майка. Това споделя принц Хари в книгата си "Резервен", която излезе на 10-ти януари и предизвика истински фурор.

По време на общия публичен ангажимент на Меган и кралицата през юни 2018 година, седмици след сватбата на Хари и Меган, двете се сближили много, а Меган се върнала сияеща от ангажимента, пише Хари в книгата си.

"С кралицата наистина се сближихме!", възкликнала Меган, след като се прибрала вкъщи.

"Говорихме си за това колко много искам да стана майка, а тя ми каза, че най-добрият начин да се предизвика раждане, е возене в кола по някой по-разбит път. Казах ѝ, че ще запомня този съвет, защото се надявам да ми потрябва в бъдеще."

кралица Елизабет Втора Меган Маркъл
Снимка: Getty

След около година мечтата на Хари и Меган да бъдат родители се сбъдва с появата на сина им Арчи през май 2019 година. През 2020 семейството се премести в Америка, където през 2021 се роди дъщеря им Лилибет Даяна. И двете деца успяха да се запознаят с кралицата преди тя да почине.

По време на погребението на кралицата, Меган отдаде своята почит към нея като носеше диамантените обеци, с които беше и на знаковия им публичен ангажимент през 2018 година.

меган маркъл кралица елизабет
Снимка: Getty/Gulliver

В скорошно свое интервю, Хари сподели за връзката си с кралицата и негова баба:

"С баба ми бяхме много близки и имахме специална връзка. Много ми липсва, особено онова нейно дяволито чувство за хумор и острият ѝ ум. Но ѝ се радвам за нея, защото тя живя дълъг и пълноценен живот заедно със съпруга си. Вечно ще пазя спомените с нея, особено времето, което успя да прекара с децата ми."

принц Хари Меган Маркъл кралица Елизабет Втора
Снимка: Getty

В книгата си Хари описва срещата между децата му и кралицата през юни 2021. Семейството било във Великобритания за Платинения юбилей на кралицата. Хари Малкият Арчи направил дълбок поклон пред Елизабет, а Лилибет се гушкала в нея.

"Най-сладките дечица", каза баба ми измунеа", пише Хари в книгата си. "Тя може би очакваше да приличат повече на американчета? Което в нейната представа означаваше да бъдат по-буйни."

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти