Защо принц Уилям се изплашил от Меган Маркъл при първата им среща?

хари меган уилям кейт
Снимка: Getty

Принц Хари твърди в мемоарите си, че брат му Уилям се е "отдръпнал", когато Меган се е опитала да го прегърне по време на първата им среща.

Хари описва запознанството между Уилям и Меган като "класически сблъсък на култури" и "културен шок."

Запознанството им се случило в края на 2016 година в дома на Уилям и Кейт в двореца Кенсингтън, малко преди Уилям и Хари да отидат заедно на лов за няколко дни.

До този момент Меган вече била представена на братовчедката на Хари - принцеса Южени и нейния приятел, както и на принц Андрю и на самата кралица. Елизабет.

Хари признава, че бил по-нервен за първата среща на Меган с брат му, отколкото с останалите членове на кралското семейство.

Когато Уилям им отворил входната врата, Хари забелязал, че брат му е облечен прекалено официално за такъв повод.

"Представих Мег, която се наведе и прегърна Уилям, а той се стъписа и се отдръпна от нея изплашен", пише в книгата си Хари.

Принцът пояснява, че Уилям не е свикнал да прегръща хора, които вижда за първи път, а Меган е свикнала да поздравява хората по този начин.

"Може би Уилям очакваше Меган да му се поклони? Така се прави по протокол, когато се срещаш с член на кралското семейство, но тя не го знаеше, а аз не й казах."

Хари споделя още, че Кейт и Уилям са големи фенове на сериала "Костюмари", в който участваше Меган Маркъл и не е сметнал за нужно Меган да им се покланя. Искал е запознанството да не бъде толкова формално, а по-скоро приятелско.

хари меган уилям кейт
Снимка: Getty

По това време Кейт не била вкъщи, а навън с децата. Уилям, Хари и Меган си разменили няколко думи и си тръгнали.

Самата Меган разкри в сериала в Netflix, че обича да прегръща хората и за нея било много странно да свикне с мисълта, че членовете на кралското семейство не се прегръщат и се държат формално дори и у дома, а не само на официални събития.

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти