Шарън Стоун с послание към известните: "Обувките ви струват повече от това, което сте дарили"

Това да бъдеш звезда не означава само да присъстваш на бляскави събития, да позираш в дизайнерски рокли и да ти взимат интервюта. Истинските звезди се стремят да използват своя глас, за да привлекат вниманието към важни теми и наболели проблеми, както и да подтикнат обществото към действие. Излишно е да ви убеждаваме, че Шарън Стоун е именно такава звезда – самата тя го доказа за пореден път на последното официално събитие, на което присъстваше. 

„Славата без цел е вулгарна активност“: вдъхновяващите думи на Шарън Стоун, които всеки трябва да прочете>>>

Актрисата от „Първичен инстинкт“ говори миналата седмица на гала събитие за набиране на средства за Фонда за изследване на рака при жените, проведено във Four Seasons Beverly Wilshire в Бевърли Хилс. Стоун беше удостоена с награда от фондацията и използва излизането си на подиума, за да отправи важно послание към присъстващите на събитието, сред които бяха редица известни личности като Ребел Уилсън, Ниа Вардалос, Рейчъл Зоуи, Лиза Рина, Пол Уесли, Кати и Рик Хилтън.

Стоун не се поколеба да удари присъстващите право в десетката, за да ги накара да дарят повече пари за каузата. „Обувките ви струват повече, отколкото сте дарили, и вие го знаете“, каза тя строго. „Следващото „нещо“, което искате да направите, струва повече, отколкото сте дарили. И вие го знаете."

Емоциите на актрисата надделяха и тя се разплака, докато казваше думите: "Приятелите ми струват повече, отколкото сте дарили. И вие го знаете."

След като привлече вниманието към хората в залата, които са загубили свои близки хора от рак, Шарън Стоун направи разкритие за личния си живот, с което целеше ясно да заяви, че щом стане дума за благотворителност, известните личности нямат право на оправдания.

"Току-що загубих половината си пари заради едно нещо с банкиране и това не означава, че не съм тук." – каза тя. Актрисата изглежда направи намек за колапса миналата седмица на Silicon Valley Bank и закриването на американската Signature Bank, както и последвалите пазарни сътресения. Въпреки че федералното правителство обеща, че всички банкови вложители ще получат парите си обратно, за мнозина това все още не е сигурно.

шарън стоун
Снимка: Getty

По време на емоционалната си реч Шарън Стоун отбеляза неотдавнашната загуба на брат ѝ Патрик от сърдечен удар като голямо предизвикателство в нейния живот. Загубите на близки членове от семейството на актрисата последваха една нейна лична битка. Тя беше диагностицирана с рак на гърдата, заради което избра да отстрани едната си гърда и част от другата. По-късно Стоун научи, че масивните тумори в гърдите ѝ са били доброкачествени.

„Никога не се чувствайте принудени да не си направите мамография, да не си направите кръвен тест, да не се оперирате, защото това няма значение“, призова актрисата. 

Шарън Стоун: изящна и емоционална на благотворително събитие на Фонда за изследване на рака при жените

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти