Разтърсващата автобиография на Шарън Стоун вече на български

Шарън Стоун
Снимка: Getty

Шарън Стоун е известна не само със своя талант и красота, а и с откритостта и отказа си да се съобразява с нормите на приличие. Именно тези нейни качества превръщат автобиографията ѝ във въздействащо четиво. Тук тя разказва собствената си история: път, белязан от победа над болестта, съпроводен с много любов и решимост.

„Красотата да живееш два пъти“ (на книжния пазар у нас от издателство Locus Publishing) е книга за наранените и за онези, които оцеляват. Тя е възхвала на женската сила и издръжливост, равносметка и призив за активна житейска позиция. Тя е доказателство, че никога не е твърде късно човек да надигне глас и да заговори открито.

Шарън Стоун биография
Снимка: Locus Publishing

Шарън Стоун, една от най-популярните актриси в света, претърпява тежък инсулт, който се отразява пагубно не само на здравето ѝ, а и на нейната кариера, семейство, състояние и световна слава. Тук тя описва усилията да изгради отново живота си и пише за бавния път към пълно възстановяване и здраве. В бизнес, който не приема провал, в свят, където твърде много гласове биват заглушавани, знаменитата Шарън Стоун намира силата да се завърне, смелостта да говори открито и волята да предизвика промяна в живота на мъже, жени и деца по целия свят.

В тази дълбоко лична изповед, откровена като разговор с близък човек, Стоун говори за своите ключови роли, за приятелствата, променили живота ѝ, за най-тежките си разочарования и най-големите си постижения. Тя разкрива как от болезнено и изпълнено с насилие детство стига до кариера в индустрия, която в много отношения под прикритието на пари и блясък повтаря същото токсично поведение.

Стоун описва силата и смисъла, които открива в децата си и в хуманитарните си прояви. И накрая, тя споделя трудния път към откриване не само на собствената си истина, а и към постигането на помирение и любов със семейството си.

Шарън Стоун е носителка на 10 награди, сред които Специалната награда на Нобеловите лауреати за мир, Хуманитарната награда на Фондация „Харвард“, Награда за защита правата на човека и Spirit of Achievement на колежа „Алберт Айнщайн“. Има статуетка „Еми“, един „Златен глобус“, две награди MTV Movie и много други отличия. Живее със семейството си в Лос Анджелис.

Шарън Стоун
Снимка: Getty

„Откровена, сърдечна, трогателнa автобиография, написана елегантно и с чувство за хумор.“ - Харлан Коубън

„Тези смели и дръзки страници са много повече от историята на една знаменитост. Това е равносметка, разкаяние и преди всичко проява на любов.“ - Дани Шапиро        
   
„През последните няколко години се появиха редица откровени мемоари на знаменитости, които са не просто рекламни инструменти, а искрени разкази, които не спестяват нищо и предлагат по-различен поглед към хора, които сме смятали, че познаваме... Тази година своята история споделя Шарън Стоун. Тази великолепна автобиография съдържа разтърсващи лични откровения, а не по-малко въздействащи са топлотата и състрадателността на актрисата, качества, които към края ни се струват направо невероятни!“ - Fortune 

Шарън Стоун
Снимка: Getty

„Стоун поднася един щедър, прекрасно лъкатушещ разказ, изпълен с мъдрост и хумор.“ - Ейми Скрибнър, BookPage
 
„Шарън Стоун е винаги откровена, ту нежна, ту буйна, и винаги духовита...  Почитателите с блаженство ще се насладят на интимните и лични детайли в тези задълбочени мемоари.“ - Kirkus Reviews
  
„Това не е типичната холивудска автобиография. Брутално честна, неспокойна и търсеща.“ - O, The Oprah Magazine

Шарън Стоун
Снимка: Getty

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти