Поредна трагедия в семейството на Шарън Стоун: „Почивай в мир, Патрик“

Животът на Шарън Стоун може да изглежда бляскав и осеян единствено с успехи, но всъщност звездата от „Първичен инстинкт“ е преживявала много болка и загуби по пътя си.

Припомнете си още >>> Шарън Стоун шокира света с признание: Дядо ѝ изнасилвал нея и сестра ѝ като деца

А вчера стана ясно, че семейството ѝ преживява поредна внезапна трагедия. На 57-годишна възраст почина малкият брат на Шарън Стоун, Патрик.

Актрисата потвърди смъртта на брат си в понеделник вечерта, споделяйки емоционално видео в Instagram.

„Здравейте на всички. С това съобщение потвърждаваме, че да, загубихме моя брат Патрик Джоузеф Стоун от сърдечен удар вчера“, казва Шарън във видеото.

Тя разсъждава още върху „огромните загуби“, пред които семейството ѝ бе изправяно през последните няколко години, след като преди повече от година почина 11-месечният син на Патрик, Ривър.

„Да, той беше бащата на Ривър, когото загубихме миналата година... на 11 месеца. Той остави съпругата си Таша, сина си Хънтър и дъщеря си Кейли. Като всяко семейство, ние ви благодарим за вашата любов и подкрепа в този момент на неизмерима скръб и оценяваме всичките ви съболезнования.“

Видимо разстроена, Шарън завърши видеото, като помоли своите приятели и последователи да „бъдат мили“.

Веднага след това Шарън почете паметта на брат си със серия от техни снимки, към които лаконично написа: „Почивай в мир, Патрик🕊️“.

В неделя съпругата на Патрик съобщи на близките си в социалните мрежи, че той е починал в ранните сутрешни часове.

„Сърцето ми е сякаш изтръгнато от гърдите ми. Патрик си отиде, за да бъде с нашия сладък Ривър около 3:30 тази сутрин“, написа тя. „Не знам какво друго да кажа, той беше моят свят.“

Племенникът на Стоун, Ривър, почина от „органна недостатъчност“ на 11-месечна възраст през август, 2021 г. .

Припомнете си още >>> Шарън Стоун с шокиращо признание: „Загубих девет деца след спонтанен аборт“

През септември 2021 г. 64-годишната Стоун говори пред PEOPLE за болката, която семейството ѝ е преживяло, когато брат ѝ Патрик и съпругата му губят 11-месечното си дете.

Тогава тя призна, че „нищо не може да помогне“ на семейството ѝ „да понесе трагичната загуба“ на нейния племенник и кръщелник.

Въпреки това актрисата сподели, че семейството е решило да дари органите на детето и така смъртта му е дала шанс за живот на други хора.

„Фактът, че моят кръщелник успя да спаси три живота, две бебета и 45-годишен мъж, беше много ценен за нашето семейство“, сподели тогава тя. „Мога само да кажа, че никога, никога не знаеш кога ще се случи трагедия в живота ти или в семейството ти, но възможността да станеш донор на органи, тя ни спаси, спаси нашето семейство.“

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти