Салма Хайек с трогателни думи за Анджелина Джоли

В сряда Салма Хайек бе сред звездните гости на Международния филмов фестивал в Торонто за прожекция на новия филм „El Sabor de la Navidad“, който продуцира. Пред ET актрисата говори за едно приятелство, което значи много за нея.

Приятелството на Салма Хайек и Анджелина Джоли радва феновете на талантливите актриси от години – а според мексиканската актриса близката им връзка се „обогатява“ и става все по-дълбока.

анджелина джоли
Снимка: Getty/Gulliver

От червения килим Салма посочи какво обича най-много в приятелството си с Джоли.

„Всичко“, засмя се тя. „Тя е много, много обогатяващ човек в живота ми, по толкова много начини – например като майка. И най-вече като артист.“

През август двете звезди бяха забелязани по време на забавна семейна вечеря в Лос Анджелис заедно със сина на Джоли, Пакс, и дъщерята на Хайек, Валентина. А Анджелина дори отпразнува 55-ия рожден ден на Салма с нея и нейното семейство.

Според Хайек, който участва с Джоли във филма на Марвел „Вечните“ от 2021 г., тяхното приятелство „продължава да расте“ с годините.

салма хайек
Снимка: Getty

Освен това Хайек участва във филм, режисиран от Анджелина Джоли. Заглавието на лентата е „Without Blood“, но все още проектът не е излязъл на екран. Това преживяване изглежда е затвърдило тяхното приятелство, като Хайек коментира пред Deadline миналата година, че Джоли „е най-добрият режисьор“, с когото някога е работила.

„Наистина обичах да работя с нея; насладих се на всяка секунда от това.“

Хайек разкри пред ET, че с течение на годините двете прекарват все повече време заедно и стават „все по-близки“.

Салма наскоро отпразнува своя 57-и рожден ден, отбелязвайки повода с няколко зашеметяващи плажни снимки по бански.

И сега актрисата сподели, че смята, че дължи своята форма на медитацията. Тя неведнъж е говорила за своите тайни за красота, като не се притеснява да споделя в социалните мрежи както горещи кадри от плажа, така и снимки без грим или с побелели корени на косата.

„Трябва да намериш своя път. За мен упражненията са трудни... Наистина, наистина е трудно да имаш дисциплината да го правиш. Но медитацията е като разходка в парка, защото е моят начин да се отпускам“, обясни още тя.

салма хайек антонио бандерас
Снимка: Getty

Рожденият си ден Салма отпразнува само дни преди премиерата на филма „El Sabor de la Navidad“ („Вкусът на Коледа“), който е на празнична тематика и, разбира се, е посветен на любовта и смелостта да кажеш „обичам те“. Хайек обаче не участва като актриса в проекта, а само като продуцент.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти