Иван Рълев: Връзката ни с Денислава беше плод на емоция от „Игрите“

Победителят от „Игри на волята“ 5 Иван Рълев даде много интервюта след големия финал на шоуто, но днес в 500-ното интервю на Мон Дьо в „Събуди се“ той беше по-откровен от всякога и сподели неща, които досега не знаехме за него.

Според Рълев много хора в екстремното риалити са играли роля, докато той самият е бил сред малкото, които са показали истинското си лице.

„Разбрах го, когато излязох навън вече, гледайки епизодите и срещайки се с тях навън“, обяснява той, но не желае да наранява никого, затова не споменава имена. Въпреки това намеква, че става въпрос за хора от неговото племе, Гладиаторите.

Рълев призна как се е почувствал, когато на последния съвет бившата му половинка Йоана се появи да го подкрепи, но само като приятел.

„Много ме заболя от това, но аз съм си виновен“, разкри Рълев и обясни, че причината е изневяра от негова страна малко преди да влезе в „Игри на волята“. По това време двамата са били заедно от почти 4 години.

Той разказа каква е била връзката им тогава и какви са били проблемите, които двамата са имали, за да се стигне до изневярата.

„Не бих изневерил отново. Това е много грозно и долно. Затова трябва внимателно да подбираш човека до себе си“, категоричен е Рълев, който вече е оставил отношенията с Йоана зад гърба си.

Връзката си с Денислава след шоуто Рълев описва като „плод на емоция от Игрите“. И не определя отношенията им като „връзка“

„За мен връзка е, когато градиш нещо с някого.“

Иван съвсем искрено призна и какво смята, че Денислава е видяла в него, и защо твърди, че е различен от нейните бивши приятели

„Видях, че два остри камъка няма да се оправят“ – така Рълев обясни бързата им раздяла.

Все пак той посочи още една конкретна причина, свързана с мъжете около Денислава, които тя смята за приятели, но според него имат други намерения: „Много свойски приема всички мъже около нея. Аз определено съм ревнив...“

Би ли искал да се събере с Денислава, колко е близък с брат си, каква цена е готов да плати за успеха и други съкровени неща, които досега Иван не е споделял, разберете от видеото горе.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти