Мастагарков показа дома си и разкри каква жена търси в „Черешката на тортата“

Тази седмица всички фенове на хубавата храна и най-екстремното риалити имат удоволствието да се насладят на компанията на петима от бившите участници в „Игри на волята“ 5. В понеделник гостувахме в уютния семеен дом на победителя в Игрите Иван Рълев, а на втората вечер Гатьо ни покани в ресторант в Пловдив.

Трети беше другият пловдивчанин в компанията – моделът и бивш футболист Благомир Мастагарков.

Мастагарков
Снимка: vbox7

Мастагарков, който отпадна на полуфинала на „Игри на волята“, отвори вратите на дома си, а зрителите останаха очаровани от представянето му – от отношението, с което сготви, до атмосферата, която създаде за гостите, и красиво подредената маса.

Домът на Благо е точно толкова прекрасен и красив, колкото и самия него, категорични са зрителите, които коментираха предаването в социалните мрежи. Той заложи на модерна вечеря с български привкус, а в края на вечерта изненада гостите си с индивидуални подаръци и музикален поздрав.

Мастагарков
Снимка: vbox7

Мастагарков не скри какво се случва в личния му живот. Той призна, че в момента няма жена до себе си. С последната му сериозна приятелка, с която са живеели заедно, са се разделили преди около 3 години.

„Оттогава съм сам и се надявам, след като ме видят как се представям в кухнята, дано се намери нещо подходящо“, каза той с усмивка. Жената, която Благо търси, трябва да бъде на първо място умна, начетена и любознателна.

Мастагарков
Снимка: vbox7

„Не ми трябва да е най-голямата красавица или нещо подобно, защото с красотата и външността се живее до време“, разкри още Мастагарков и добави, че най-важното в една двойка е да има разбирателство и приятелство.

„Аз съм израснал в едно прекрасно семейство и прекрасни родители, които над 40 години са заедно. Минали са през много тежки моменти, изградили са се като характери заедно и за мен това е правилното“, разсъждава още той.

Иван Рълев коментира, че си представя жената до Благо приличаща на неговата майка, която направи прекрасно впечатление на участниците и зрителите с появата си на последния съвет в „Игри на волята“.

А феновете, които и в „Игри на волята“ го видяха като сдържан, възпитан и добронамерен човек, веднага му пожелаха да срещне любовта на живота си.

А как ще се представят и дамите в компанията тази седмица – Теодора Мудева и Мария Оряшкова, очакваме да разберем днес и утре от 20 часа по NOVA. 

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти