Защо Мастагарков отказа “Ергенът” и влезе в “Игри на волята”?

Топ моделът Мастагарков е последният гост в сезон 1 на “След Игрите” - първият официален подкаст за Игри на волята. Той отпада в полуфиналите на предаването, но вярва, че победителят можеше да бъде друг, ако беше стигнал до финалната битка.

Пред водещата Ива Иванова Мастагарков обяви, че два пъти е получавал покани за “Ергенът”, но ги е отказал, защото мечтата му е била да участва в “Игри на волята”. Той споделя, че телевизията не е мястото, където да покажеш чувствата и намеренията си към даден човек.

Мастагарков
Снимка:

Мастагарков разказа, че никога не е обмислял да играе с Мартин след техния конфликт, защото не може да прости на човек, който го е предал. Пререканията между двамата са продължили и извън предаването, заради спор, възникнал от събитие, на което заедно са присъствали поп фолк певицата Емануела и моделът. В “След Игрите” той разказва повече за скандала, в който е замесена и бившата му любима Десислава.

В “След Игрите” Мастагарков сподели, че през цялото време е сдържал емоциите си, за да даде положителен пример на децата, които го гледат. Бившият футболист разказа, че е получил много покани от различни училища, където да бъде гост и да говори против насилието сред учениците.

Мастагарков
Снимка:

Какво смята Мастагарков за множеството нарушения на правилата тази година и поддържа ли все още контакт с първата си голяма любов - поп фолк певицата Десислава? Гледайте епизодите на “След Игрите” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти