"Абсолютно ужасяващо": Първата съпруга на Джони Деп с коментар за скандала с Амбър Хърд

Първата съпруга на Джони Деп Лори Ан Алисън коментира делото за клевета, което актьорът спечели миналата година срещу Амбър Хърд, съобщиха от Daily Mail.

Алисън познава Деп, преди да стане известен. Тя става негова съпруга през 1983 г., когато той е само на 20, а тя – на 25. Бракът им продължава само две години.

След като Джони напуска гимназията, създава музикална група, наречена „The Kids“. Благодарение на бандата той се запознава с Алисън, която е сестра на басиста. 

Въпреки краткия си брак двамата остават близки, като Лори разкрива, че да го види в съда е „разбило сърцето ѝ“ и е била „ужасена“ от мисълта, че той може да загуби делото.

По принцип Лори, която е гримьор, предпочита да не говори публично за отношенията с бившия си съпруг, за да уважи желанието му за поверителност.

Когато обаче бе помолена да сподели чувствата си относно съдебната битка в разговор за Popcorned Planet, 65-годишната гримьорка реши да бъде искрена.

Говорейки за „онази, която не бива да бъде назовавана“, т.е. Амбър Хърд, Лори заяви: „Бях я срещала преди, ходила съм на партита в дома му. Тя изглеждаше наистина мила и беше прекрасна, какво да не ѝ обичам?“

джони деп
Снимка: Getty

И все пак се оказва, че впоследствие доброто мнение на Лори за Амбър се е променило.

„Но с течение на времето чувах разни неща за нея (...) Той не изглеждаше особено щастлив през цялото време.“ Все пак Лори уточни, че не е виждала Джони често в този период и не може да каже кога е започнал да се чувства зле в брака си.
 

„Това, което повече ме натъжи, бяха нещата, които каза в съда – сърцето ми се къса на няколко пъти, защото се чувствах много зле заради него.“

Тя не скри, че се е тревожела как целият медиен шум и публичният процес ще се отразят на Джони, защото той много държи на личното си пространство.

„Мислех си, че това ще го убие, а може би нямаше, но просто идеята, че някой може да му причини такова нещо, разби сърцето ми.“

„Аз не съм ангел, причинявала съм някои гадни неща на хората, но това, което тя направи, беше абсолютно ужасяващо!“, обясни още Лори.

По-късно в разговора Лори каза някои много мили думи за бившия си, признавайки, че е запазила приятни спомени от времето им заедно.

Лори поясни, че Джони също е правил грешки в миналото и, както всеки един човек, не е съвършен и има своите недостатъци, но тя искрено го обича и му желае много щастие занапред. Тя каза: „Той е наистина щедър и има много голямо сърце.“



От DailyMail припомнят, че през 2016 г. актрисата Амбър Хърд обвини бившия си съпруг Джони Деп в домашно насилие. Впоследствие актьорът загуби дело за клевета в Обединеното кралство, след като съди The Sun за това, че го нарече „насилник на съпруги“.

Скандалът остави огромно петно върху репутацията на Джони Деп, като той загуби значителни роли и бе включен в черния списък с насилници на Холивуд.

джони деп
Снимка: Getty

Когато Деп се разведе с Хърд през 2016 г. и бяха повдигнати обвинения за домашно насилие, Алисън не премълча доброто си мнение за него. Заедно с Ванеса Паради и Уинона Райдър, тя го защити, заявявайки, че Джони никога не би вдигнал ръка на жена и че никога не е имал подобно поведение, когато са били заедно.

След като спечели делото за клевета срещу Амбър през 2022 г., актьорът отново привлече вниманието на Холивуд. През месец май се очаква френска историческа драма с участието на Джони Деп да открие тазгодишния филмов фестивал в Кан. Това е първата филмова роля на Деп след "Минамата" от 2020 г., чиято премиера беше на филмовия фестивал в Берлин.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти