Джони Деп разкрива, че се е преместил на спокойствие в Англия: „Британците са готини“

В интервю за британското издание Somerset Life Magazine Джони Деп говори откровено за начина на живот, който води напоследък.

59-годишният актьор разкрива, че в момента живее в английската провинция извън светлините на прожекторите.

Според Деп, част от привлекателността на живота извън Холивуд е да можеш да не бъдеш разпознаван, докато вършиш нормални ежедневни дейности като пазаруване на хранителни стоки.

„Британците са готини и ще ви поздравят, сякаш сте съсед, без да прекаляват“, казва звездата от пред списанието, цитирано от Entertainment Tonight.

„Нямам нищо против, ако хората искат автограф или кратък разговор, но не и когато прекарвам време насаме със семейството си. Мога да отида по магазините без да съм заобиколен от хора, които искат селфита. Нямам нищо против това до известна степен, но понякога става малко пренаселено.“

Джони Деп изненада феновете си с нова визия

Деп споделя, че предпочитанията му към сдържания начин на живот може да са изненада за някои. Но по думите му подобни условия са идеални за него, тъй като е „срамежлив“ човек.

„В интерес на истината, аз съм доста срамежлив човек“, отбелязва той „Това е едно от страхотните неща на Великобритания и особено Съмърсет. Мога просто да бъда себе си – и това е хубаво.“

Според Evening Standard Деп е закупил имота си - имение с 12 спални, осем бани, в стил от XIX век - през 2014 г.

„Просто обичам места с характер“, обяснява актьорът. „Имам различни къщи на различни места и всички те означават нещо специално. Нямам ги само за да кажа, че ги притежавам, имам ги за употреба и защото са специални.“

Звездата добавя, че едно от многото неща, които харесва във Великобритания, е, че „където и да отидете, има история и сгради със страхотен характер“.

Деп поддържаше дискретност около себе си след съдебния процес от 2022 г. по делото, което заведе срещу бившата си съпруга Амбър Хърд. След седмици посещения на съдебната зала заседателите в крайна сметка застанаха на страната на Деп през юни и актьорът беше награден 10 милиона долара компенсаторни щети и 5 милиона долара наказателни щети. Наказателните щети обаче по-късно бяха намалени до 350 000 долара в съответствие със законовия таван на щата.

През декември Хърд уреди делото си за клевета с бившия си, слагайки официален край на дългата съдебна сага. Припомнете си тук ► Джони Деп и Амбър Хърд сключиха примирие! Актрисата признава: „Не мога да си позволя да рискувам с невъзможна сума“

Освен че неговото местожителство в Англия го прави по-близо до нас, в България ще можем да видим и чуем Джони Деп на живо на 12 юни, когато той гостува в София за концерт с групата си.

Джони Деп и холивудските му вампири

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти