"Знаех, че нещо не е наред": Присила Пресли проговори за смъртта на Лиса Мари

Присила Пресли загуби дъщеря си Лиса Мари през януари, след като тя внезапно почина на 54 години. Сега матриархът на семейство Пресли проговори открито за последните дни на дъщерята на Елвис, разкривайки, че и двете жени са знаели, че нещо не е наред преди преждевременната ѝ смърт.

В разговор между Присила и София Копола за The Hollywood Reporter, Присила разказа: „Знаех, че нещо не е наред“, за момента, когато тя и Лиса Мари присъстваха заедно на наградите „Златен глобус“ на 10 януари – само два дни преди тя да почине.

Двете бяха на награждаването, защото биографичният филм „Елвис“ и неговият главен актьор Остин Бътлър бяха номинирани. След като Бътлър спечели наградата за най-добър актьор в драма, те отидоха в прочутия Шато Мармон, за да празнуват.

„Току-що бяхме стигнали, слизаше се по всички тези стълби“, спомня си Присила. „Спънах се малко, защото бях с тези високи токчета и тя започна да се смее толкова силно. Започнах да се смея и аз. Дори още не бяхме пили. Тя каза: „О, Боже, мамо, ти дори не можеш да изпиеш едно питие.“ ... Беше забавно, забавен спомен.“

„След това седнахме и си поръчахме напитки, а тя каза: „Мамо, стомахът ме боли много“. Веднага станахме и си тръгнахме.“ – казва Присила. 

Два дена след това Присила получава обаждане от бившия съпруг на Лиса Мари, който ѝ съобщава, че дъщеря ѝ е в болница.

Присила и Лиса Мари Пресли
Снимка: Getty

„Качих се веднага в колата, но тя вече си беше отишла“  разказа тя – „Все още не мога да повярвам. Не пожелавам това на никоя майка.“

Според съдебния лекар на окръг Лос Анджелис Лиса Мари е починала поради запушване на тънките черва. Лекарят също изброява в доклада си „други значими заболявания“ и определя смъртта като "естествена".

В доклада от аутопсията се казва също, че Лиса Мари се е оплаквала от болки в стомаха по-рано през деня. Пресли е получила често срещано усложнение от бариатрична хирургична интервенция, която е получила преди години.

Животът на Лиса Мари Пресли в снимки

В скорошното си интервю Присила също засегна връзката с внучката си, дъщерята на Лиса Мари Райли Киоу. След смъртта на Лиса Мари плъзнаха слухове, че е отношението между бабата и внучката са се влошили заради наследството на имението на Елвис. Сега обаче Присила казва, че нищо от това не е вярно.

„Сега Райли е изпълнител, което очевидно трябва да е правилно, тъй като е нейна дъщеря“, каза тя. "Райли и аз сме в добри отношения. Никога не сме били в лоши отношения. Всичко това беше публичност. Това е лично и не е нещо, с което да се заблуждаваме и да казваме, че не сме съгласни."

„Всъщност ще вечерям с (Райли) тази вечер. Разбираме какво трябва да се направи. До нея съм. Тя знае това. Иска да съм там, за да ѝ помогна.“ – казва също Присила. 

Присила и Лиса Мари Пресли
Снимка: Getty

Слухът възникна, защото Лиса Мари, която беше единственият наследник на имението, първоначално беше посочила като бенефициенти нейният бизнес мениджър и Присила, но през 2016 г. ги премахна и ги замени с двете си най-големи деца, Райли и Бенджамин. Когато Бенджамин почина през 2020 г., това остави всичко на Райли.

През май, след като въпросът беше уреден, Присила каза на Fox News Digital чрез своите представители: „Семейството ми разреши цялото объркване, което се отнася до молбата ни до съда и искането за тълкуване на документи след преждевременната смърт на дъщеря ми Лиса Мари.“

„Въпреки че медиите идентифицираха подобно искане като съдебно дело, искам да изясня, че никога не е имало заведено дело срещу моята любима внучка. Като семейство сме доволни, че разрешихме това заедно.“ заяви Присила.

Присила също добави тогава: „Моето семейство и аз се надяваме, че всички ще ни осигурят уединението, от което се нуждаем, за да скърбим както трябва за Лиса Мари и да прекараме лично време заедно. Обичаме и ценим всички вас и семейството на Пресли е по-силно от всякога.“

Общите моменти на Присила Пресли и най-голямата ѝ внучка Райли Кио

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти