Отново сплотени: вижте Присила Пресли на празничен повод с внучките си

Присила Пресли Райли Кио
Снимка: Getty

Двете по-малки внучки на Присила Пресли – Харпър и Финли Локууд, завършиха прогимназия, а гордата им баба публикува обща снимка в своя Instagram профил.

14-годишните близначки са дъщери на Майкъл Локууд и покойната Лиса Мари Пресли, която почина внезапно през януари на 54-годишна възраст. Райли Кио, 34-годишната дъщеря на Лиса Мари и Дани Кио, също присъства в кадъра.

Присила Пресли
Снимка: Instagram @priscillapresley

В него 78-годишната бивша съпруга на покойния Елвис Пресли прегръща по-голямата си внучка, до която под шарена сянка са застанали Харпър и Финли.  

„Честито завършване, момичета!“, пише Присила. „Вече сте в гимназията!!!“

Щастливата снимка идва след сложен период за семейството. Драмата започна през януари, когато представител на Лиса Мари потвърди пред Еntertainment Tonight, че имението Грейсленд ще отиде при трите ѝ дъщери Райли, Харпър и Финли.

По-късно стана ясно, че Райли и нейният брат, Бенджамин (който почина през 2020 г.), през 2016 г. са посочени като съпопечители на тръста на Лиса Мари. Присила обаче реши да оспори „автентичността и валидността“ на унаследяването на Райли, твърдейки, че „има много проблеми около него“. Майкъл Локууд също се включи в битката, като поиска от съда да го назначи за настойник, за да може да представлява интересите на близначките си.

По-късно източници на Entertainment Tonight твърдяха, че Райли и баба ѝ „не общуват към момента“, добавяйки, че докато „и двете се подготвят за съда, Райли би предпочела да разреши този спор насаме“. На фона на конфликта лагерът на Присила отрече тя да не е била допускана в Грейсленд, както и вражда с Райли.

Общите моменти на Присила Пресли и най-голямата ѝ внучка Райли Кио

Впоследствие през май Присила, Райли и Майкъл постигнаха споразумение относно наследството на Лиса и имението Грейсленд.

Условията на споразумението предвиждат Райли да служи като единствен попечител на имуществото на майка си и подтръстовете за сестрите си. Райли ще притежава Грейсленд и ще позволи на Присила да си върне всички лични вещи, които има в имението или във всички складове, контролирани от Грейсленд.

Присила ще служи като попечител на подтръста на сина си – полубрата на Лиса Мари, Навароне Гарибалди – на когото ще бъде предоставена 1/9 от тръста. Останалите 8/9 от тръста ще бъдат разделени между Райли, Финли и Харпър.

Освен това Присила ще получи сума по еднократно плащане от Тръста за неразкрита сума. Присила вече ще служи като „специален съветник на тръста“, като Райли следва да ѝ плаща неразкрита месечна сума за ролята.

Кадри от службата в памет на Лиса Мари Пресли

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти