Присила Пресли постигна съгласие с внучката си за наследството на Лиса Мари

Присила Пресли е готова да продължи напред, след като стана ясно, че е постигнато споразумение относно наследството на покойната ѝ дъщеря Лиса Мари Пресли.

„Семейството ми разреши цялото объркване, свързано с молбата ми към съда и искането за разтълкуване на документите след преждевременната смърт на дъщеря ми Лиса Мари“, обясни Присила в изявление пред People.

„Въпреки че някои медии определиха тази молба като съдебно дело, искам да поясня, че никога не е имало заведено дело срещу моята любима внучка.“

Така Присила обясни слуховете, че се е изправила срещу е най-голямата дъщеря на Лиса Мари – Райли Киоу, опитвайки се да лиши от наследство внуците си.

пресли
Снимка: Getty

Присила добави в изявлението си: „Като семейство сме доволни, че разрешихме това заедно. Моето семейство и аз се надяваме, че всички ще ни осигурят уединението, от което се нуждаехме, за да наскърбим правилно Лиса Мари и да прекараме време заедно. Обичаме и ценим всички вие и семейство Пресли сме по-силни от всякога."

Във вторник ET потвърди, че се е стигнало до разбирателство по случая между всички замесени страни: бившата съпруга на Елвис Пресли Присила, дъщерята на покойната Лиса Мари Райли и Майкъл Локууд, бащата на 14-годишните близнаци на Лиса Мари.

„Всички страни постигнаха споразумение и семействата са щастливи“, каза адвокатът на Присила, Ронсън Дж. Шамун, пред ET. „Те са много развълнувани за бъдещето.“

Адвокатът на Райли, Джъстин Голд, също потвърди, че горчивата история все пак има щастлив край пред ET: „Райли е много щастлива. Тя е забележителна жена и нейното бъдеще е светло.“

пресли
Снимка: Getty

Условията на споразумението между членовете на фамилията Пресли не бяха оповестени, но пък това е най-благоприятният развой на събитията, за да могат всички да продължат напред като семейство.

Припомняме, че драмата започна веднага след смъртта на Лиса Мари през януари, когато неин представител потвърди пред ЕТ, че легендарното имение Грейсленд ще отиде при трите ѝ дъщери: Райли и непълнолетните близначки Харпър и Финли.

По-късно стана ясно, че Райли и нейният брат, Бенджамин (който почина през 2020 г.), са били посочени като съпопечители на тръста на Лиса Мари през 2016 г.

Присила обаче реши да оспори „автентичността и валидността“ на назначението на Райли, твърдейки, че „има много проблеми около него.

Присила и Лиса Мари Пресли
Снимка: Getty

Бившият на Лиса Мари, Майкъл Локууд, се присъедини към спора, като поиска от съда да го назначи за настойник, който да защитава интересите на близнаците.

Въпреки всичко това Присила през цялото време отричаше да има каквато и да е вражда с внучката си Райли.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти